– Van Dijk er ligaens beste, med god margin

Watfords kaptein mener Liverpool har kjøpt ligaens beste midtstopper.

20. apr 2018 kl 08.35 Arild Skjæveland

Watford-kaptein Troy Deeney er kjent for sin svært fysisk tøffe spillestil, og er vant med at det smeller i duellene når han møter midtstoppere i Premier League.

29-åringen er denne uken gjest i Graham Hunters podcast The Big Interview, hvor han snakker om sin egen karriere, Watford, og motstandere. Han fikk spørsmål om hvem han synes er den beste.

– Virgil er den beste, med god margin. 1.93 centimeter høy, rask, god med ballen i beina, har ikke noe imot en fysisk duell. Jeg tror det kommer av at han har vært i Southampton, hvor han må være mer dominerende, sier Deeney.

Komplett forsvarsspiller

Deeney mener nederlenderen har alt som skal til.

– Jeg tror han er det nærmeste vi har en komplett forsvarsspiller i Premier League for øyeblikket, sier Deeney.

– Han snakker hele tiden. Ikke til meg, men til medspillerne. Jeg tror kommunikasjon er svært viktig for en forsvarsspiller, og spesielt nå slik som alle prøver å presse høyt. Det er de små detaljene som «over venstre skulder», «pass deg» og «fall tilbake». Disse små tingene som de på utsiden ikke ser.

– Jeg tror han kommer til å utgjøre en stor forskjell for dette Liverpool-laget.

I intervjuet snakker han også om da Watford først rykket opp, og duellen mot Martin Skrtel. Det er verdt en gjennomlytting, selv om den tidligere Liverpool-stopperen ikke kommer så godt ut av det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]