– Vi forærte dem i grunnen to mål

De to baklengsmålene irriterer Jordan Henderson. Nå fokuserer kapteinen på å fullføre jobben på Stadio Olimpico.

25. apr 2018 kl 09.11 Einar Kvande

Liverpool vant 5-2 over Roma i den første semifinalen i Champions League. Likevel er ikke Liverpool-kapteinen helt fornøyd. To sene scoringer av Edin Dzeko og Diego Perotti ga italienerne tilbake håpet foran returkampen.

– Vi er selvsagt skuffet over de to målene vi slapp inn, for vi følte at vi hadde full kontroll. Vi forærte dem i grunnen de to målene, noe du ikke kan gjøre på Champions League-nivå, uttalte Henderson til BT Sport etter kampslutt.

– Samtidig må vi glede oss over at vi spilte bra. Vi vant kampen, og reiser til Italia med et forsprang på tre mål.

– Det blir vanskelig, det så vi i forrige runde da Roma kom tilbake mot Barcelona, som er et av de beste lagene i verden, og de klarte å slå ut dem. Så dette blir en utfordring for oss. Men vi må ha troen på oss selv etter en prestasjon som dette. Vi må reise dit og spille en solid kamp, som forhåpentligvis tar oss til finalen, sa Liverpool-kapteinen.

Fem mål på 32 minutter

Liverpool-angriperne brukte bare 32 minutter på å sette fem mål bak Roma-keeper Alisson, og Henderson tror at den fantastiske trioen på topp er i stand til å score også på Stadio Olimpico.

– En del av løpene og ballene som ble slått i bakrom i denne kampen var strålende. Det var faktisk skuffende å ikke score flere mål, om jeg skal være ærlig. Men totalt sett må vi være positive, sa midtbanespilleren.

– Dette var en ny viktig kamp. Vi visste det ikke ville bli enkelt. Vi er klar over at det ikke blir enkelt i Roma heller. Det blir vanskelig, det fant Barcelona ut, så vi må spille opp mot vårt beste.

– Men jeg tror vi kan reise dit og score mål, med de angriperne vi har. Det er utfordringen nå, men det er en utfordring vi ser frem til, og forhåpentligvis klarer vi å fullføre jobben, avsluttet Hendo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]