– Vi må legge Stoke-kampen bak oss så fort som mulig

Virgil van Dijk minner om at Liverpool har en semifinale i Champions League onsdag kveld.

29. apr 2018 kl 09.20 Einar Kvande

– Alle ga 100 porsent. Noen ganger går det ikke bra likevel. Det skjer, uttalte Virgil Van Dijk til Premier League Productions etter 0-0 mot Stoke lørdag.

– Det var en frustrerende kamp. Vi hadde gode sjanser, og vi hadde ballen mest. Vi er skuffet, men vi må se fremover. Vi har noen store dager foran oss, og vi må komme til hektene igjen.

Spent

Nederlenderen kjenner allerede spenningen sitre i kroppen foran returkampen mot Roma. Liverpool tar med seg en 5-2 ledelse til Stadio Olimpico.

– Jeg er spent. Dette er store kamper, som du ønsker å være en del av sammen med troppen og alle i Liverpool. Jeg nyter hvert sekund.

Det er et skadeskutt Liverpool som reiser til Roma. Trent Alexander-Arnold måtte steppe inn som midtbanespiller mot Stoke, men 19-åringen fikk en lårhøne allerede i åpningsminuttene i gårsdagens kamp, og ble byttet ut midtveis i andre omgang.

– Han hadde en litt annen rolle enn han var vant med. Vi ønsket å forandre formasjonen underveis. Det var fint å se ham i den posisjonen, og det gjør godt for utviklingen hans, sa Van Dijk om den saken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]