I TREVERKET  Dejan Lovren fortviler etter at hans susende heading på et hjørnespark traff tverrliggeren og gikk over.

– Vi viste verden hvor gode vi kan være

Dejan Lovren var i all hovedsak meget godt fornøyd med innsatsen i 5-2 seieren over Roma, selv om han var involvert i gjestenes første reduseringsmål.

– Det var fabelaktig å spille en kamp som det der. Stemningen var fantastisk fra start av, og vi viste nok en gang våre kvaliteter, sier Lovren til Liverpoolfc.com.

– Vi skapte utrolig mange sjanser. Det var en kamp det var morsomt å spille i, og en kamp det var morsomt å se på for fotballfans. Vi viste verden hvor gode vi kan være.

– Vi slet litt med å kontrollere kampen de siste 10-15 minuttene. Det er vanskelig å forklare hva som skjedde. Men jeg har tro på at vi kan få et godt resultat i Italia også.

– Vi må være smarte

Roma må score tre ganger uten at Liverpool gjør mål på Stadio Olimpico om det er den italienske klubben som skal nå finalen i Kiev i slutten av mai. De klarte imidlertid en tilsvarende bragd i kvartfinalen mot Barcelona, hvor de vant 3-0 på hjemmebane etter å ha tapt bortekampen 4-1.

– Roma er et lag som liker å spille fotball. De er ikke redd for å møte et lag som vårt. Kanskje vil de gå til kampen i neste uke med en annen innstilling, men dersom de ønsker å score bør de angripe. Vi vil få sjanser igjen. Vi reiser dit som om det var 0-0. Vi må være smarte, lyder oppskriften til Lovren.

Kroaten føyer seg også inn i rekken av medspillere som roser Mohamed Salah, som gjorde to mål og slo to målgivende pasninger mot Roma.

– Det er en fornøyelse å spille sammen med ham. Han er en strålende kar både på og utenfor banen. Forhåpentligvis holder han seg skadefri, slik at vi kan skrive historie med ham på laget.