– Vi viste verden hvor gode vi kan være

Dejan Lovren var i all hovedsak meget godt fornøyd med innsatsen i 5-2 seieren over Roma, selv om han var involvert i gjestenes første reduseringsmål.

25. apr 2018 kl 14.34 Einar Kvande

– Det var fabelaktig å spille en kamp som det der. Stemningen var fantastisk fra start av, og vi viste nok en gang våre kvaliteter, sier Lovren til Liverpoolfc.com.

– Vi skapte utrolig mange sjanser. Det var en kamp det var morsomt å spille i, og en kamp det var morsomt å se på for fotballfans. Vi viste verden hvor gode vi kan være.

– Vi slet litt med å kontrollere kampen de siste 10-15 minuttene. Det er vanskelig å forklare hva som skjedde. Men jeg har tro på at vi kan få et godt resultat i Italia også.

– Vi må være smarte

Roma må score tre ganger uten at Liverpool gjør mål på Stadio Olimpico om det er den italienske klubben som skal nå finalen i Kiev i slutten av mai. De klarte imidlertid en tilsvarende bragd i kvartfinalen mot Barcelona, hvor de vant 3-0 på hjemmebane etter å ha tapt bortekampen 4-1.

– Roma er et lag som liker å spille fotball. De er ikke redd for å møte et lag som vårt. Kanskje vil de gå til kampen i neste uke med en annen innstilling, men dersom de ønsker å score bør de angripe. Vi vil få sjanser igjen. Vi reiser dit som om det var 0-0. Vi må være smarte, lyder oppskriften til Lovren.

Kroaten føyer seg også inn i rekken av medspillere som roser Mohamed Salah, som gjorde to mål og slo to målgivende pasninger mot Roma.

– Det er en fornøyelse å spille sammen med ham. Han er en strålende kar både på og utenfor banen. Forhåpentligvis holder han seg skadefri, slik at vi kan skrive historie med ham på laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]