West Brom har sin beste forsvarsspiller tilbake

Jonny Evans er spilleklar.

20. apr 2018 kl 10.44 Arild Skjæveland

West Broms ettertraktede midtstopper Jonny Evans har mistet de to siste kampene, hjemme mot Swansea og borte mot Manchester United.

I januarvinduet kunne den tidligere United-stopperen gått til både Arsenal og Manchester City, men endte med å bli værende på The Hawthorns. Til sommeren går kontrakten hans ut.

Han er tilbake og tilgjengelig igjen i lørdagens kamp, fortalte WBA sin midlertidige manager Darren Moore på dagens pressekonferanse. Også Hal Robson-Kanu er friskmeldt.

– Vi har Jonny Evans og Robson-Kanu tilbake for Liverpool-kampen, og det er svært gledelig. Nacer er fortsatt på vei tilbake, og blir sterkere, sa Moore til pressen.

Vil bygge videre på forrige kamp

Albion overrasket stort da de slo Manchester United 1-0 på Old Trafford sist. Det gjorde at Manchester City vant ligaen, uten å spille selv.

– Vi hadde en fin seier mot Manchester United. Vi fikk det til ved at alle spilte sin rolle, og sto sammen. Vi kan ikke forandre det som har skjedd tidligere. Nå ser vi bare mot det som kommer, og de siste kampene, sier han videre.

– Jeg var glad for at Jay Rodriguez scoret vinnermålet på Old Trafford etter å ha hatt en vanskelig uke.

Han tror det blir en vanskelig kamp mot Liverpool på lørdag.

– All vår energi går inn mot kampen mot Liverpool på lørdag. Alt handler om å ta en kamp av gangen. Det blir en tøff kamp mot et godt lag, og vi må være på vårt aller beste for å få et resultat, sier Moore.

– Salah har vært veldig god. Han er en glimrende angresspiller, og har hatt en strålende sesong. Jeg har snakket med Ahmed Hegazi om ham. Han er en så spennende spiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]