VideoWilson scoret to i ellevill fotballkamp

Unggutten gjør det strålende i Championship.

21. apr 2018 kl 20.49 Arild Skjæveland

Hull City spilte i dag borte mot et Bristol City uten Ryan Kent i kamptroppen. En som var i kamptroppen og virkelig gjorde seg bemerket, igjen, var Harry Wilson.

Unggutten spilte fra start, og ga Hull City ledelsen etter et kvarter på Ashton Gate.

Bristol City snudde så kampen, og da 53 minutter var spilt var stillingen 3-1 til vertene. Etter et selvmål fra Frank Fielding fikk Hull City et nytt håp, men da Bobby Reid satte inn 4-2 like etter timen trodde de fleste at kampen var over.

Scoret igjen

Etter 72 minutter var Harry Wilson på plass igjen, og scoret sitt andre. Scoringen hans var redusering til 4-3. Så scoret Abel Hernandez og Fraizer Campbell, og da det gjensto tre minutter av ordinær tid var det gjestene som ledet 4-5.

Joe Bryan scoret utligningsmålet for Bristol City på overtid, og den elleville fotballkampen endte 5-5.

Nigel Adkins vil uansett være fornøyd med poenget – for nå kan ikke Hull lenger rykke ned til League One denne sesongen. Hull står med 48 poeng på 44 kamper og er på 18. plass på tabellen. Ned til Barnsley under streken er det 10 poeng. Barnsley har tre kamper igjen.

Involvert i 10 mål

Utlånte Wilson har nå vært involvert i 10 mål på sine 11 ligakamper for Hull City etter utlånet 31. august. Han har sju mål og tre målgivende.

I tillegg har han skaffet to straffespark – det ene mot Chelsea i FA cupen. Begge straffene har blitt misbrukt.

21-åringen signerte en ny kontrakt med Liverpool før han gikk på utlån. Han scoret sitt første landslagsmål for Wales mot Kina i mars.