Avslutter sesongen på Anfield

Liverpool U23 spiller sin siste ligakamp tirsdag kveld.

7. mai 2018 kl 14.51 Einar Kvande

Liverpool U23 spiller sin siste ligakamp for sesongen tirsdag kveld, når de er vertskap for Chelsea på Anfield. Målet for Neil Critchleys mannskap er å vinne kampen, og dermed passere Leicester på tabellen og kapre andreplassen i Premier League 2. Arsenal er allerede ligamestere i reservelagsserien.

Kampen mot Chelsea vil bli vist direkte på LFCTV og LFCTV GO. Sendingen starter klokken 19.30 i morgen, tirsdag. Avspark er en halvtime senere.

– Dessverre klarte ikke West Ham å gjøre oss en tjeneste i forrige uke, slik at Arsenal ble ligamestere. Det hadde vært hyggelig om vi fortsatt hadde hatt sjansen til å gå til topps foran den siste kampen, men slik gikk det ikke. Men vi skal spille på Anfield, og det er alltid spesielt. Det er ikke hver uke vi får sjansen til det, slår U23-manager Neil Critchley fast til Liverpoolfc.com.

– Vi skal møte et lag som har fantastiske spillere og en god statistikk på juniornivå. Vi akter å bite godt fra oss, og forsøke å vinne kampen, slik at vi blir nummer to i ligaen, noe jeg mener vi fortjener.

– Vi vet Chelsea vil yte tøff motstand, men vi har et godt lag. Jeg har tro på spillerne våre, og dersom vi er på hugget tror jeg vi kan prikke inn de tre poengene.

Vant i november

Liverpool U23 vant 3-1 over Chelsea i november.

– Vi spilte veldig bra den dagen. Vi står overfor en ekstremt vanskelig kamp. Chelsea har et fysisk sterkt lag, med mange gode atleter i sine rekker. Derfor må avgjørelsene vi tar uten ball være veldig gode. Vi må stå imot fysikken deres. Vi har spilt veldig god fotball til tider vi også, og det må vi gjøre igjen tirsdag kveld.

– Våre gutter bør nyte å spille foran The Kop. Min beskjed til guttene er at vi har masse å spille for.

Tilbake etter langtidsskade

Critchley har Liam Coyle tilgjengelig igjen, etter at scouseren har gått skadet store deler av sesongen.

– Vi har savnet ham sårt, og jeg vet det har vært en frustrerende tid for ham også. Han er desperat etter å spille fotball igjen. Han likte ikke å gå skadet, noe du forventer av spillerne. Han er en av disse guttene som sparker hver ball. Han ønsker å være involvert og han ønsker å trene.

– Han har lært mye om seg selv i denne perioden hvor han har gått skadet. Han har kommet tilbake som en fysisk sterkere spiller, etter at han har fokusert på å bygge opp kroppen sin. Vi er glade for å ha ham tilbake nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]