Liverpool U23Avsluttet sesongen med komfortabel seier

Liverpool U23 avrundet sesongen med å slå Panjab FA 4-1 i en treningskamp mandag ettermiddag.

14. mai 2018 kl 15.32 Einar Kvande

Neil Critchleys mannskap fikk et baklengsmål i fleisen etter 19 minutter, da Cameron Bhandel headet inn en retur på et straffespark som prøvespill-keeper Ross Sinclair reddet.

Men laget som ble nummer to i Premier League 2 slo snart tilbake, og scoringer av Adam Lewis og prøvespiller Angel Sanchez medførte at de røde kunne gå til pause med en 2-1 ledelse.

Innbytter Herbie Kane økte til 3-1 med et kvarter igjen å spille, før Bobby Adekanye gjorde vertenes fjerde mål i sluttminuttene.

Spillere som Curtis Jones, George Johnston, Liam Millar, Rafael Camacho, Juanma, Abdi Sharif og Glen McAuley fikk alle spilletid i løpet av kampen. Sharif hadde en heading i tverrliggeren i andre omgang, melder Liverpoolfc.com.