HAR TRENT VED AKADEMIET  Liverpool har for øyeblikket en ving og en keeper på prøvespill.

To mann på prøvespill

Ross Sinclair og Angel Sanchez er på prøvespill i Liverpool, og spilte for Liverpool U23 i treningskampen mot Panjab FA i dag.

Liverpool har den spanske vingen Angel Sanchez Baro og keeperen Ross Sinclair på prøvespill, opplyser James Pearce i Liverpool Echo.

Duoen har trent med Neil Critchleys U23-tropp, og figurerte i lagoppstillingen da U23-laget spilte treningskamp mot Panjab FA på akademiet i Kirkby.

Angel Sanchez står uten kontrakt i sommer, etter å ha spilt for Real Mallorca. 20-åringen har gått gradene ved den spanske klubbens akademi, og har vært fast inventar på deres reservelag. Han fikk en førstelagskamp for Real Malorca mot CD Mirandes i Segunda Division i 2017.

Liverpool har et nært samarbeid med Real Mallorca, etter å ha lånt dem forsvarsspilleren Anderson Arroyo tidligere denne sesongen. Anfield-klubben sikret seg den 18 år gamle colombianeren fra Fortaleza CEIF, og lånte ham umiddelbart ut av hensyn til manglende arbeidstillatelse i England.

Skotsk keeper

Ross Sinclair er en 17 år gammel keeper fra St Johnstone, som blir betraktet som et av de største talentene i den skotske klubben.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.10.2018 kl 22:01

Salah, Milner og Van Dijk ser ut til å bli klare

Jürgen Klopp har fått gode nyheter.

+
15.10.2018 kl 20:51

Sjelden tommelskader holder spillere ute

Bare tre spillere har mistet Premier League-kamper med skade i tommelen de siste seks årene.

+
15.10.2018 kl 20:39

Kontret Spania i senk

Slik gikk det med de helrøde i mandagens landskamper.

+
15.10.2018 kl 18:56

Forbereder seg på comeback

Se bildene fra mandagstreningen på Melwood.

+