HAR TRENT VED AKADEMIET  Liverpool har for øyeblikket en ving og en keeper på prøvespill.

To mann på prøvespill

Ross Sinclair og Angel Sanchez er på prøvespill i Liverpool, og spilte for Liverpool U23 i treningskampen mot Panjab FA i dag.

Liverpool har den spanske vingen Angel Sanchez Baro og keeperen Ross Sinclair på prøvespill, opplyser James Pearce i Liverpool Echo.

Duoen har trent med Neil Critchleys U23-tropp, og figurerte i lagoppstillingen da U23-laget spilte treningskamp mot Panjab FA på akademiet i Kirkby.

Angel Sanchez står uten kontrakt i sommer, etter å ha spilt for Real Mallorca. 20-åringen har gått gradene ved den spanske klubbens akademi, og har vært fast inventar på deres reservelag. Han fikk en førstelagskamp for Real Malorca mot CD Mirandes i Segunda Division i 2017.

Liverpool har et nært samarbeid med Real Mallorca, etter å ha lånt dem forsvarsspilleren Anderson Arroyo tidligere denne sesongen. Anfield-klubben sikret seg den 18 år gamle colombianeren fra Fortaleza CEIF, og lånte ham umiddelbart ut av hensyn til manglende arbeidstillatelse i England.

Skotsk keeper

Ross Sinclair er en 17 år gammel keeper fra St Johnstone, som blir betraktet som et av de største talentene i den skotske klubben.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.08.2018 kl 21:56

Kan gå mot omkamp om dato for «Deadline Day»

Datoen for når overgangsvinduet skal stenge skal diskuteres igjen.

+
14.08.2018 kl 20:19

Liverpool er fortsatt tredjeseedet

Benfica tok seg videre til siste hinder.

+
14.08.2018 kl 17:24

Salah måtte snakke med politiet

Liverpools stjernespiller ble filmet da han brukte mobiltelefonen mens han var i bil.

+
14.08.2018 kl 15:57

Slutt på lange kvelder i ligacupen

Ekstraomganger blir tatt bort fra årets turnering – og det er bare en av flere store endringer.

+