Viasport viser to av Liverpools kamper i USA

Men har ikke rettighetene til kampen mot Manchester United.

14. mai 2018 kl 14.36 Einar Kvande

MTG Sport har sikret seg rettighetene til sommerens største fotballturnering for klubblag, International Champions Cup, melder Viasport.no.

Det betyr at hele 24 kamper fra turneringen, inkludert to av Liverpools kamper, blir vist på Viasport og Viaplay.

18 av verdens aller beste fotballklubber deltar i den anerkjente turneringen som spilles i USA, Singapore og i flere forskjellige byer i Europa.

– International Champions Cup er en meget god rettighet for MTG Sport. Nå viser vi verdens beste klubbfotball gjennom hele året. MTG viser absolutt alt fra UEFA Champions League til høsten, så det er ekstra fint at alle årets åtte kvartfinalister derfra også deltar i denne turneringen, sier sportssjef Anne Tufte.

Tidligere år har International Champions Cup fortrinnsvis blitt spilt i USA og Asia, men i 2018 spilles hele syv av kampene i Europa. To av de mest profilerte matchene spilles Sverige.

Kan ikke vise kampen mot Manchester United

To av Liverpools kamper i USA står på sendeplanen til Viasport og Viaplay. Nemlig kampen mot Borussia Dortmund i Charlotte, som har avspark klokken 22.05 søndag 22 juli, og kampen mot Manchester City i East Rutherford som har avspark klokken 02.05 natt til torsdag 26. juli.

Liverpool spiller som kjent også en tredje kamp i USA, mot Manchester United, men MTG har ikke rettighetene til å vise Manchester Uniteds kamper i turneringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]