KAN HA SPILT SIN SISTE LIVERPOOL-KAMP  Mye tyder på at Emre Can ikke rekker Champions League-finalen.

Can rekker neppe finalen

Midtbanespilleren hadde en scan på mandag.

Liverpools midtbanespiller Emre Can ser ikke ut til å rekke Champions League-finalen, melder normalt velinformerte Chris Bascombe i Telegraph.

Tyskeren var gjennom en scan av ryggskaden på mandag, men legene klarte ikke å komme til noen konklusjon på bakgrunn av undersøkelsen. Can skal gjennom ytterligere undersøkelser, i håp om at han kan begynne å trene igjen i neste uke.

Bascombe opplyser at 24-åringen fortsatt oppholder seg i Tyskland, der han får behandling for skaden. Han hadde håpet å få grønt lys til å gjenoppta treningen etter mandagens scan, men det viste seg å være umulig.

Spilleren vil tidligst være tilbake på Merseyside førstkommende mandag. Men selv om han kan begynne å trene igjen allerede da, vil han bare ha to uker på seg til å bevise at han er i kampform til å spille finalen mot Real Madrid. Can har ikke spilt for Liverpool etter at han ble byttet ut 27 minutter ut i 5-0 seieren over Watford den 17. mars.

Har bare tre skadefrie midtbanespillere

Jürgen Klopp antydet fredag at mandagens scan ville være avgjørende for Cans finaledeltakelse.

– Emre vil bli undersøkt på mandag, for å sjekke om han har hatt fremgang. Han har gjort en hel masse, og føler at det går fremover, men til syvende og sist må en lege fortelle deg når du kan begynne å trene igjen. Det er situasjonen. Jeg tror han vil ha en scan på mandag, og da vil vi vite mer, uttalte Klopp foran kampen mot Chelsea.

Dessverre virker det ikke som Klopp får de gode nyhetene han hadde håpet på. Dermed har Liverpool-manageren sannsynligvis bare tre skadefrie seniorspillere til å bekle midtbaneplassene i finalen, nemlig Jordan Henderson, James Milner og Gini Wijnaldum. Dersom Huddersfield ikke slår Chelsea i kveld må Klopp trolig også benytte denne trioen mot Brighton på søndag.

Bascombe tror at Can har spilt sin siste Liverpool-kamp. Tyskerens kontrakt med Anfield-klubben løper ut i sommer, og det er lenge blitt antydet at han vil skrive kontrakt med Juventus etter denne sesongen. Liverpool har imidlertid satt døren på gløtt for ytterligere forhandlinger med Can frem til spilleren tar et endelig valg. 

Del

Emre Can

21.06.2018 19:35

Tar farvel med de røde:Enorm signeringsbonus i Juventus

Det er store penger involvert etter overgangen fra Liverpool.

21.06.2018 15:45

Bekreftet: Can klar for Juventus

Emre Can har fullført overgangen til Juventus.

04.06.2018 11:40

Sky Italia:Enig om 4-årskontrakt med Juventus

Det er bare legesjekken som gjenstår for Emre Can.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.10.2018 kl 10:31

Drømmer om å bli på Anfield som kaptein

Trent Alexander-Arnold er den lokale unggutten som har tatt veien fra tribunen til det grønne gresset på Anfield, hvor han håper å bli værende så lenge som

+
20.10.2018 kl 08:40

Før kampen på under minuttet

Her er noen nøkkelfakta før oppgjøret mellom David Wagner og Jürgen Klopp.

+
20.10.2018 kl 08:38

Liverpool er blitt mer modne og smartere i sitt press

Den måten motstanderne spiller på har påvirket Jürgen Klopp og Liverpool i måten de igjen presser motstanderne.

+
19.10.2018 kl 22:45

Tilpasning til større defensiv trygghet har gått utover angrepet

Jürgen Klopp innrømmer at hans lag har mistet noe offensiv rytme som følge av at det er blitt tettet bedre igjen bakover.

+