KAN HA SPILT SIN SISTE LIVERPOOL-KAMP  Mye tyder på at Emre Can ikke rekker Champions League-finalen.

Can rekker neppe finalen

Midtbanespilleren hadde en scan på mandag.

Liverpools midtbanespiller Emre Can ser ikke ut til å rekke Champions League-finalen, melder normalt velinformerte Chris Bascombe i Telegraph.

Tyskeren var gjennom en scan av ryggskaden på mandag, men legene klarte ikke å komme til noen konklusjon på bakgrunn av undersøkelsen. Can skal gjennom ytterligere undersøkelser, i håp om at han kan begynne å trene igjen i neste uke.

Bascombe opplyser at 24-åringen fortsatt oppholder seg i Tyskland, der han får behandling for skaden. Han hadde håpet å få grønt lys til å gjenoppta treningen etter mandagens scan, men det viste seg å være umulig.

Spilleren vil tidligst være tilbake på Merseyside førstkommende mandag. Men selv om han kan begynne å trene igjen allerede da, vil han bare ha to uker på seg til å bevise at han er i kampform til å spille finalen mot Real Madrid. Can har ikke spilt for Liverpool etter at han ble byttet ut 27 minutter ut i 5-0 seieren over Watford den 17. mars.

Har bare tre skadefrie midtbanespillere

Jürgen Klopp antydet fredag at mandagens scan ville være avgjørende for Cans finaledeltakelse.

– Emre vil bli undersøkt på mandag, for å sjekke om han har hatt fremgang. Han har gjort en hel masse, og føler at det går fremover, men til syvende og sist må en lege fortelle deg når du kan begynne å trene igjen. Det er situasjonen. Jeg tror han vil ha en scan på mandag, og da vil vi vite mer, uttalte Klopp foran kampen mot Chelsea.

Dessverre virker det ikke som Klopp får de gode nyhetene han hadde håpet på. Dermed har Liverpool-manageren sannsynligvis bare tre skadefrie seniorspillere til å bekle midtbaneplassene i finalen, nemlig Jordan Henderson, James Milner og Gini Wijnaldum. Dersom Huddersfield ikke slår Chelsea i kveld må Klopp trolig også benytte denne trioen mot Brighton på søndag.

Bascombe tror at Can har spilt sin siste Liverpool-kamp. Tyskerens kontrakt med Anfield-klubben løper ut i sommer, og det er lenge blitt antydet at han vil skrive kontrakt med Juventus etter denne sesongen. Liverpool har imidlertid satt døren på gløtt for ytterligere forhandlinger med Can frem til spilleren tar et endelig valg. 

Del

Emre Can

21.05.2018 17:50

– Emre er desperat for å kunne ta del i finalen

Emre Can er tilbake i trening etter langtidsskaden

21.05.2018 13:49

Can tilbake i trening før finalen

Emre Can var med da Liverpool trente på Anfield mandag.

19.05.2018 16:04

– Emre Can til Juventus annonseres etter finalen

Juventus-direktør skal være sikker på at Emre Can kan presenteres etter finalen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
22.05.2018 kl 22:13

– Dette laget er bedre enn laget mitt i 2005

En triumf i Kiev vil endre Jürgen Klopps liv, sier Rafael Benítez.

+
22.05.2018 kl 19:42

– Det er en nydelig by, men ikke en by som er i stand til å arrangere en Champions League-finale

Peter Moore kritiserer UEFA.

+
22.05.2018 kl 18:00

– Real Madrid kan ikke ta for mye hensyn til Liverpool

Vi har tatt en prat om Real Madrid med Viasports La Liga-ekspert Petter Veland.

+
22.05.2018 kl 16:26

UEFA åpner ny sak mot Liverpool

Liverpool må svare på enda flere anklager 31. mai.

+