– Jeg er knust

Både Liverpool FC og Joe Gomez selv bekrefter at sesongen er over for høyrebacken.

8. mai 2018 kl 16.14 Einar Kvande

– Jeg er knust over at jeg må bekrefte at sesongen er over for min del, både for klubb- og landslag, etter at jeg har gjennomgått en vellykket ankeloperasjon, skriver Gomez på sin Instagram-konto.

Med andre ord bekrefter 20-åringen at han ikke er aktuell for England-troppen til VM i Russland.

– Jeg har vært gjennom noen tøffe uker, hvor jeg har forsøkt å gjøre alt som har stått i min makt for å hjelpe laget ute på banen.

– Nå skal jeg gjøre alt jeg kan for å komme tilbake i best mulig form til preseason starter.

– Mitt fokus er nå på å støtte laget i sesongens to viktigste kamper!

– Takk for all støtten jeg har fått gjennom hele sesongen.

Tilbake i juli

Liverpool FC bekrefter også på sine offisielle nettsider at Gomez har vært gjennom en vellykket ankeloperasjon, og skriver at operasjonen som har fått orden på ankelskaden, vil føre til at 20-åringen både går glipp av Liverpools to siste kamper i 2017/18-sesongen og VM-sluttspillet med England.

Klubben melder i likhet med Gomez selv at høyrebacken vil være klar til å starte preseason-trening sammen med resten av troppen i begynnelsen av juli, etter at forsvarsspilleren har vært gjennom en rehabiliteringsperiode.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]