Dejan Lovren forklarer hvorfor det ble topp fire-plassering for andre år på rad

Kroaten mener at den gode kjemien i Liverpool-troppen ble utslagsgivende.

14. mai 2018 kl 11.54 Einar Kvande

Dejan Lovren scoret det viktige andremålet i 4-0 seieren over Brighton, og etter kampen lovpriset kroaten det gode samarbeidet i Liverpool-troppen.

– Det blir vanskeligere å komme inn blant topp fire for hvert år som går. Det handler om godt samarbeid, sier Lovren til Liverpoolfc.com.

– Vi har en tropp som tåler sammenligning med alle lag i verden. Det viste vi i Champions League-kampene mot Porto, Manchester City og i den første kampen mot Roma. Det er laget som blir utslagsgivende.

4-0 seieren over Brighton var ikke så enkel som den kunne se ut til å være, mener Lovren.

– Det så enkelt ut, men var ikke det. Vi viste nok en gang våre kvaliteter.

– Vi hadde en lignende situasjon for ett år siden, hvor vi måtte vinne siste kamp. Vi spilte strålende fotball, og skapte mange sjanser. Vi kunne ha scoret flere mål, men det var nok med 2-0 til pause, og så håndterte vi kampen godt hele veien ut. Vi klarte det, slår midtstopperen fast.

– Det var strålende, og det viktigste med denne seieren er at vi er i Champions League igjen neste sesong. Alle her fortjener det. Både fansen og vi spillerne. Alle er glade nå.

Takker supporterne

Liverpools nummer seks benytter også anledningen til å takke fansen for støtten gjennom hele sesongen.

– Det er alltid hyggelig å score mål, og spesielt i sesongens siste ligakamp. Men laget er alltid viktigst. Dette var en god lagprestasjon, og jeg ønsker å takke fansen for støtten gjennom hele sesongen.

– Vi har hatt noen tunge stunder også, men de står ved vår side uansett. Det er det viktigste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]