GRATULERES AV LAGKAMERATENE  Andy Robertson jubler for sitt første Liverpool-mål.

– Det er ikke ofte jeg scorer, så dette var spesielt

Andy Robertson er høyt oppe etter sin første scoring for Liverpool.

Venstreback Andy Robertson fikk æren av å gjøre Liverpools siste ligamål i 2017/18-sesongen, da han satte inn hjemmelagets fjerde mål mot Brighton på Anfield. Da gjenstod det bare fem minutter av kampen.

– Det er alltid stort å score et mål. Det er ikke ofte jeg gjør det, så det var et fint øyeblikk. Det gjorde det ekstra spesielt at scoringen kom på Anfield, sa Robertson til beIN Sports etter kampen.

– Vi traff godt med taktikken fra avspark av. Vi presset Brighton og var et nummer for store for dem. Guttene skal ha honnør for at vi vant komfortabelt i sesongens siste ligakamp.

– Det er prestasjoner som dette vi har vært vant med. Nivået har vært litt dårligere de par siste ukene, men nå var vi tilbake på vårt beste.

– Typisk Dom

Liverpools nummer 26 var ikke den eneste Liverpool-spilleren som gjorde sitt første mål for klubben i går. Dominic Solanke fikk også slutt på måltørken med en susende skudd i andre omgang.

– Jeg er glad for at Dominic endelig lykkes. Han kom til klubben på samme tid som meg. Han har trolig ikke fått spille så mye som han hadde håpet på. Men han har jobbet knallhardt på treningsfeltet, og har ventet på at han skulle få sjansen.

– Avslutningen hans var typisk Dom. Liverpool-fans har kanskje ikke sett så mye til dette, men han viste klasse i denne kampen.

Venstrebacken har også noen fine ord om Mohamed Salah, som ble Premier Leagues toppscorer med 32 mål etter at han åpnet ballet mot Brighton.

– Mo har vært i en klasse for seg selv hele sesongen. Han fortjener all den rosen han får. Han kunne fort hatt både to og tre mål i denne kampen, men jeg er sikker på at han er fornøyd med det ene han gjorde. Jeg håper virkelig han fortsetter slik som dette for oss.

– Det har vært vanskelig å ikke tenke på finalen

Nå retter Robertson blikket mot Champions League-finalen i Kiev.

– Det har vært utrolig vanskelig å ikke tenke på den, men vi måtte unngå det denne uken, hvor vi visste hvor viktig Brighton-kampen var.

– Men nå kan vi se frem til finalen. Både fans, familie, venner, spillere og alle rundt klubben kan virkelig se frem til denne store kampen. Vi skal være klare. Vi har to lange uker foran oss. Vi skal være i best mulig form, og så ser vi frem til å se hva vi kan utrette.

Del

Andy Robertson

21.05.2018 17:00

– Problemet med Real Madrid er at alle er fantastiske spillere

Andy Robertson ser frem mot sin største kamp i karrieren.

07.05.2018 21:51

Plutselig gikk den 6 år gamle Twitter-meldingen viralt

Da Andy Robertson var 18 år, spilte han foran 498 tilskuere i 3. divisjon. Om et par uker spiller han Champions League-finale.

03.05.2018 19:36

– En utrolig reise

Etter 27 opptredener for Liverpool kan Andy Robertson se frem mot Europas største klubbkamp.

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.05.2018 kl 17:09

– Forstår ikke hvorfor LFC beholdt meg

Daniel Agger forteller om en tøff siste-sesong på Anfield.

+
23.05.2018 kl 12:43

Dhanda til Swansea

Liverpools 19-åring Yan Dandha har signert for Swansea etter at Liverpool-kontrakten gikk ut etter sesongen.

+
23.05.2018 kl 10:45

– Det er den sterkeste fotballen jeg noen gang har sett

Jürgen Klopp hyller atmosfæren på fansen har skapt på vei mot finalen, og bestiller en sang til Firmino.

+
23.05.2018 kl 10:02

– De har ikke møtt et lag som oss

Jamie Carragher og Viasport tok mandag en prat med flere av spillerne om Champions League-finalen

+