– Denne uken vil føles som et helt år

Liverpools intense periode er over. Nå har spillerne en hel uke med forberedelser til den avgjørende ligakampen mot Brighton på søndag.

8. mai 2018 kl 09.47 Einar Kvande

Jürgen Klopp håper at hans spillere skal dra nytte av en hel uke med trening foran kampen mot Brighton.

– Jeg er veldig glad for at den veldig intense perioden er over. Nå har vi en hel uke hvor vi kan forberede oss til kampen mot Brighton, sier Liverpool-manageren til Anfield-klubbens offisielle nettside.

– Det blir en vanskelig kamp, men vi har en uke på oss. Det vil føles som et år, og vi skal benytte tiden godt.

Ingen nye skader

– Forhåpentligvis kom alle helskinnet gjennom Chelsea-kampen, og da blir en uke til neste kamp fantastisk. Har du et problem eller to blir en uke i korteste laget det også, men så langt har jeg ikke hørt noe om nye skader, og jeg håper det forblir slik, sier Klopp.

Dersom Chelsea slår både Huddersfield og Newcastle i sine to siste kamper, må Liverpool vinne mot Brighton for å sikre seg retten til å spille i Champions League neste sesong. Klopp forsøker å ha et avslappet forhold til dette.

– Det er livet mitt, livet vårt, at vi alltid gjør det litt ekstra spennende. Vi har vært i slike situasjoner som dette flere ganger, og vil komme i slike situasjoner igjen. Det er jeg sikker på. Det blir spennende fordi Brighton er i god form. De spilte fantastisk mot Manchester United.

– Men det er greit. Så lenge vi har skjebnen i egne hender, er livet bra.

– Vi må ta dette som det kommer, men vi vil gjøre alt vi kan for å klare det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]