– Det vil være ledige plasser på flyet til USA

VM i Russland betyr at Jürgen Klopp kommer til å ta med seg et knippe juniorspillere på preseason-turen til USA i sommer.

8. mai 2018 kl 08.46 Einar Kvande

Neil Critchleys U23-gutter spiller for en plass i Jürgen Klopps preseason-planer når de avslutter sesongen mot Chelsea i kveld. Karer som Curtis Jones, Rafael Camacho, Conor Masterson, Liam Millar og Adam Lewis har håp om å få bli med førstelagstroppen på treningsleiren i USA i sommer.

– Det vil være ledige seter på flyet til USA. Det er de eksakte ordene jeg har brukt når jeg har snakket med guttene, sier Neil Critchley til Liverpool Echo.

– Vi er inne i et VM-år, og noen av seniorspillerne vil ikke være tilbake når preseason starter. Jeg er sikker på at noen av våre U23-spillere vil få muligheten til å vise seg frem i treningskampene i sommer. Forhåpentligvis klarer de å imponere. Det er opp til dem, fortsetter U23-manageren.

– Jeg husker da Trent Alexander-Arnold og Ben Woodburn ble hentet opp til Melwood under preseason. Vi forventet det ikke. De hadde bare vært tilbake i fire dager etter ferien da beskjeden kom. Etter fire uker var de fortsatt med førstelaget. Det viser at det er mulig.

– En fantastisk mulighet

– Juli måned i år vil være en fantastisk mulighet for våre spillere.

– Når førstelaget har suksess blir det en dominoeffekt ned til oss også. Vi føler at vi er en del av det. Det å se unge spillere i og rundt troppen i Roma var stort. Det gir alle våre unge spillere motivasjon. Det er spennende tider for oss alle, sier Critchley.

– Det er alltid noe unge spillere kan lære av slike erfaringer, legger han til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]