Plutselig gikk den 6 år gamle Twitter-meldingen viralt

Da Andy Robertson var 18 år, spilte han foran 498 tilskuere i 3. divisjon. Om et par uker spiller han Champions League-finale.

7. mai 2018 kl 21.51 Arve Corneliussen

Da Andy Robertson var i slutten av tenårene, levde han ikke like luksuriøst som andre fotballtalenter gjør. Han spilte for Queen's Park i skotsk tredje divisjon samtidig som han jobbet i billettluken på Hampden Park.

Etter Liverpool ble klar for Champions League-finalen, har en Twitter-melding sendt av en 18 år gammel Robertson gått viralt.

«Livet uten penger i denne alderen er elendig #trengerjobb», skrev venstrebacken. Nå er den delt 13 000 ganger og likt av 21 000.

– Ja, jeg så at den ble delt igjen. Jeg antar den oppsummerer reisen min. Jeg er mer en som ser fremover enn bakover – heller enn å se tilbake på hva som skjedde for fire eller seks år siden, tenker jeg på det som ligger foran meg med Liverpool, sier Robertson til Liverpool Echo.

Som Liverpool Echo understreker, er det formidabelt for skotten å stå fremfor en Champions League-finale bare seks år etter han spilte foran 498 tilskuere da Queen's Park spilte 2-2 mot Montrose.

Selv maner 24-åringen til fokus på Brighton-kampen.

– Vi har to cupfinaler foran oss nå. Vi kan ikke tenke på Kiev. Media og supporterne kommer til å tenke på det, men for oss handler alt om Brighton nå. Det er en enorm kamp. Å havne i topp fire har vært hovedmålet vårt hele sesongen. Vi klarer det om vi slår Brighton, og alt vi gjør denne uken er den kampen i tankene, slår Robertson fast.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]