Trent Alexander-Arnold -  lokal tenåring som har tatt store steg denne sesongen.

Kan blir Liverpools yngste i en CL-finale:- Det vil være en ære å få spille mot Cristiano Ronaldo

Trent Alexander-Arnold ser fram til den store utfordringen det er å møte Real Madrid, og en av verdens beste fotballspillere.

- Ronaldo må være en av de beste spillerne som noen gang har vært, uttaler Trent Alexander-Arnold når scouseren får spørsmål om muligheten for å spille direkte mot Cristiano Ronaldo i finalen i Champions League i Kiev.

- Det vil være en ære å få spille mot ham, fortsetter 19-åringen til Liverpool Echo. Han kan bli den yngste som har spilt en slik finale for Liverpool, i Serievinnercupen eller Champions League, etter at David Fairclough var 21 år og 125 dager da han startet mot Brugge i 1978.

- Ønsker å spille mot de beste

- Du lærer mye ved å se på spillere som ham (Ronaldo) og Lionel Messi. Du må imidlertid bare fokusere på kampen og hvis han er i direkte posisjon mot deg må du se hvilke styrker og svakheter han har og prøve å bruke dem til din fordel, forklarer Trent videre.

- Jeg ønsker å utfordre meg selv mot de beste i verden og det er ikke mange bedre enn Ronaldo. Det vil bli en enorm test for alle og forhåpentligvis kan vi lykkes.

- Nå sier det seg selv at Real Madrid er et sterkt lag, slik at uansett hvem du møter i duell på banen så vil det være en av de beste spillerne i verden da det er et slikt lag vi møter.

- Det er mye tillit i klubben for øyeblikket og det er noe jeg får være del i. Jeg trives virkelig med å spille når jeg får muligheten og jeg er veldig fornøyd med denne sesongen.

- Nå håper jeg bare at jeg også får spille den siste kampen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.10.2018 kl 10:31

Drømmer om å bli på Anfield som kaptein

Trent Alexander-Arnold er den lokale unggutten som har tatt veien fra tribunen til det grønne gresset på Anfield, hvor han håper å bli værende så lenge som

+
20.10.2018 kl 08:40

Før kampen på under minuttet

Her er noen nøkkelfakta før oppgjøret mellom David Wagner og Jürgen Klopp.

+
20.10.2018 kl 08:38

Liverpool er blitt mer modne og smartere i sitt press

Den måten motstanderne spiller på har påvirket Jürgen Klopp og Liverpool i måten de igjen presser motstanderne.

+
19.10.2018 kl 22:45

Tilpasning til større defensiv trygghet har gått utover angrepet

Jürgen Klopp innrømmer at hans lag har mistet noe offensiv rytme som følge av at det er blitt tettet bedre igjen bakover.

+