Kan blir Liverpools yngste i en CL-finale:- Det vil være en ære å få spille mot Cristiano Ronaldo

Trent Alexander-Arnold ser fram til den store utfordringen det er å møte Real Madrid, og en av verdens beste fotballspillere.

15. mai 2018 kl 00.56 Torbjørn Flatin

- Ronaldo må være en av de beste spillerne som noen gang har vært, uttaler Trent Alexander-Arnold når scouseren får spørsmål om muligheten for å spille direkte mot Cristiano Ronaldo i finalen i Champions League i Kiev.

- Det vil være en ære å få spille mot ham, fortsetter 19-åringen til Liverpool Echo. Han kan bli den yngste som har spilt en slik finale for Liverpool, i Serievinnercupen eller Champions League, etter at David Fairclough var 21 år og 125 dager da han startet mot Brugge i 1978.

- Ønsker å spille mot de beste

- Du lærer mye ved å se på spillere som ham (Ronaldo) og Lionel Messi. Du må imidlertid bare fokusere på kampen og hvis han er i direkte posisjon mot deg må du se hvilke styrker og svakheter han har og prøve å bruke dem til din fordel, forklarer Trent videre.

- Jeg ønsker å utfordre meg selv mot de beste i verden og det er ikke mange bedre enn Ronaldo. Det vil bli en enorm test for alle og forhåpentligvis kan vi lykkes.

- Nå sier det seg selv at Real Madrid er et sterkt lag, slik at uansett hvem du møter i duell på banen så vil det være en av de beste spillerne i verden da det er et slikt lag vi møter.

- Det er mye tillit i klubben for øyeblikket og det er noe jeg får være del i. Jeg trives virkelig med å spille når jeg får muligheten og jeg er veldig fornøyd med denne sesongen.

- Nå håper jeg bare at jeg også får spille den siste kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]