– Emre er desperat for å kunne ta del i finalen

Emre Can er tilbake i trening etter langtidsskaden

21. mai 2018 kl 17.50 Arild Skjæveland

De siste dagene har det blitt skrevet mye om Emre Can – men det meste har handlet om hans fremtid, og neste sesong. Mandag rapporterte The Guardian det samme som italiensk media gjorde i helgen, at han kommer til å signere for Juventus etter Champions League-finalen på lørdag.

Hos Serie A-mesterne vil han tjene fem millioner euro i året. Klopp var ikke spesielt interessert i å snakke om det temaet på dagens pressekonferanse.

– Jeg aner ikke. Det er ikke viktig for øyeblikket. Akkurat nå er han her, og er her 100 prosent. Det er det jeg er interessert i, sa Klopp til pressen.

Tilbake i trening

Dagens trening med kameraene til stede var ikke den hardeste økten, men Emre Can deltok. Han har ikke spilt en kamp for Liverpool siden han pådro seg en ryggskade i mars måned. Skaden har vært så alvorlig at han har mistet innspurten, og er utelatt fra Tysklands VM-tropp til sommeren.

Om skadesituasjonen var Klopp mer snakkesalig.

– Det kommer an på. Med Emre eller spillere i hans situasjon kommer det an på hvordan kroppen reagerer. La meg si det slik: For ti dager siden trodde jeg ikke det var mulig at han skulle være med på det han var med på i dag, og at han var med på det vi gjorde på Marbella, sa Klopp.

– Det så bra ut, og inntrykket mitt er veldig positivt, men vi må vente og se igjen i morgen. Døren er så klart åpen, men det er veldig fint å ha ham tilbake i gruppen, og han er desperat etter å få ta del i finalen. Vi får vente og se, sier Klopp.

En annen som var tilbake i full trening er James Milner, som sto over ligakampen mot Brighton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]