Firmino skal være ledestjernen til Klopp

Jürgen Klopp forventer at flere andre og viktige spillere på Anfield skriver under på nye kontrakter i kjølvannet av Roberto Firmino.

1. mai 2018 kl 10.55 Torbjørn Flatin

- Dette er utrolig viktige nyheter for oss, forklarer Liverpools manager om det faktum at Roberto Firmino nå har skrevet under en ny kontrakt som binder ham til de røde fram til sommeren 2023.

Klopp håper at hans Liverpool skal bli en maktfaktor slik at man slipper å måtte selge sine toppspillere i fremtiden.

- Jeg hørte at han sa at det var en lett avgjørelse for ham, noe jeg kan forstå siden han setter pris på denne klubben.

- Roberto kan imidlertid ikke gjøre dette alene. Vi må fortsette slik. For øyeblikket vet alle spillerne om de planene vi har. Han er den første (til å knytte seg til klubben på enda lengre sikt), men jeg er overbevist om at han ikke kommer til å bli den siste.


Firmino løp mest mot Stoke

- De andre guttene respekterer virkelig alt arbeidet han gjør, fortsetter Klopp om Firmino, en sliter av en spiss som i tillegg har scoret 27 mål denne sesongen.

- Offentlig har det vært en konstant diskusjon om han er undervurdert, men han har ikke vært undervurdert et eneste sekund i klubben eller i laget.

- Nå planlegger han sin langsiktige fremtid her, noe som er blitt sjelden i klubber som ikke er Barcelona eller Real Madrid.

- Det er virkelig gode nyheter for oss og han er absolutt en stor faktor i vår fremtid.

- Han er en fotballspiller fra topp til tå, som liker å spille og å arbeide hardt. Siden Millie (James Milner) ikke spilte fra start i siste kamp var det Roberto som løp mest. For en offensiv spiller er det rimelig sjelden i dagens fotball.

- Jeg må ofte tenke på at nå behøver han en pause, da han aldri tenker på det selv. Roberto er en herlig gutt, også i garderoben. Dette er perfekte nyheter for oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]