SKRYTER AV KLOPP:  Trent Alexander-Arnold er klar på at han ikke ville blitt landslagsspiller uten hjelpen fra Klopp.

– Han er virkelig en farsfigur for oss alle

Trent Alexander-Arnold takker Klopp for fremgangen.

19 år gammel er Trent Alexander-Arnold tatt ut i VM-troppen som skal reise til Russland neste måned. Nyheten fikk han av Jürgen Klopp, og den tyske manageren var også den første den unge scouseren takket.

– Jeg takket sjefen, fordi uten ham ville jeg ikke vært der jeg er nå, sier Trent Alexander-Arnold ifølge Liverpool Echo.

Utrolig med de unge

– Troen og tilliten han har til meg er grunnen til at jeg har fått spille så mye og hatt anledning til å utvikle meg. Måten han behandler meg på under trening, og måten han opptrer overfor de unge spillerne er utrolig.

– Han er virkelig en farsfigur for oss alle. Vi forsøker å gjøre det han sier, og forhåpentligvis kan jeg gjøre han stolt på lørdag.