– Klopp spurte om jeg hadde noen planer under VM

Trent Alexaner-Arnold forteller om hvordan han fikk beskjeden om at han fikk plass i VM-troppen

16. mai 2018 kl 21.31 Johannes Steen

Uten en eneste seniorlandskamp på baken, kronet 19-årige Trent Alexander-Arnold en eventyrlig sesong med å bli tatt ut til Englands VM-tropp til sommeren.

– Jeg er beæret, spent og føler meg virkelig stolt. Det var utrolig øyeblikk da jeg fikk vite at jeg skulle til verdensmesterskapet, sier unggutten til Liverpoolfc.com.

Fikk beskjed av Klopp i morges

Trent forteller at manageren kom bort til ham for en prat da de skulle gå av flyet.

– Han spurte meg om jeg visste noe om utttaket ennå, og jeg sa "nei" og han sa "har du noen planer i tiden rundt Vm?". Og jeg svarte, "Nei, ingen ferie eller noe.."

– Og da sa han til meg, "Ok, bra. Du er i troppen". Det var virkelig et stolt øyeblikk. Det var fint gjort av England å la manageren gi meg nyhetene.

Uttaket ble fort en snakkis blant de andre spillerne i troppen, og de har allerede gratulert ham med uttaket.

Takker alle rundt seg

– Det ville ikke skjedd om det ikke var for dem, så jeg må takke de, manageren og alle andre som har støttet meg på veien. Jeg må gi en spesiell takk til alle, og spesielt min familie for å hjelpe meg med å nå så langt.

Når den unge scouseren kommer tilbake til Melwood på lørdag vil det være en emosjonell familie som møter ham.

– De er virkelig glade, og det er et stolt øyeblikk for alle. Jeg har så klart ikke sett dem siden jeg fikk vite det, så jeg tror jeg vil få mine klemmer denslags når jeg kommer tilbake!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]