Klopp om Fabinho:– Han kan spille på høyeste nivå i flere posisjoner

Jürgen Klopp mener Liverpool har funnet en spiller som vil passe perfekt inn i dagens lag.

28. mai 2018 kl 23.00 Arve Vassbotten

1. juli blir brasilianske Fabinho Liverpool-spiller etter fem år og 225 kamper for Monaco i Ligue 1.

– Vi har signert en fantastisk spiller, men en som er en like fantastisk person, synes jeg. Hans rykte som en karakter i garderoben og hans holdninger på trening har kommet fram fra alle vi har snakket med.

– Han har en herlig familie også. Å få en slik person inn i vår garderobe gjør oss bare sterkere.

– Med det vi har, med miljøet på Melwood og i laget vår, må alle som kommer inn må være bygd på den måte. De må være den høyeste kvaliteten både som spiller og menneske, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

«6»-er, «8»-er og «2»-er

– Han har evne og mentalitet til å spille på høyeste nivå på flere posisjoner. Han kan spille «6»-er, «8»-er og «2»-er. Det er kult.

– Han er taktisk veldig sterk, og fotballsmart. Jeg synes han forbedrer troppen vår, og det er ikke så mage spille man kan si det om for øyeblikket, fordi kvaliteten vi har allerede er så høy.

– Jeg liker at han er ung, men likevel erfaren, med et høyt antall kamper i en klubb som kjemper om å vinne. I tillegg har han landskamper for Brasil, som sier noe om han, sier Klopp om 24-åringen, som var med å vinne i Frankrike i 2016-2017.

– Denne signeringen gir oss nye muligheter, og det gjør meg begeistret. Jeg er sikker på at våre supportere vil ønske ham velkommen og få han til å føle seg hjemme i vår fantastiske klubb, og i vår fantastiske by, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]