Har med seg 26 familiemedlemmer til Kiev

Liverpool har satt opp eget fly for spillernes familier.

24. mai 2018 kl 14.41 Arve Vassbotten

Andy Robertson vil ha 26 familiemedlemmer på tribunen på NSC Olimpiyskiy Stadium, når Livepool spiller Champions League finale på lørdag. Robertson innrømmer at det har tatt litt organisering fra hans side.

– Heldigvis fikk jeg fikset det til slutt. Klubben har satt opp et fly fra Liverpool som tar med ti familiemedlemmer per spiller. Så jeg har ti stykker på det flyet og 16 på flyet bak, sier Robertson til Daily Mail.

– De ser definitivt fram mot det, men i starten av forrige uke tok det definitivt tankene mine vekk fra kampen. Jeg var litt stresset over det, men nå er det ordnet og jeg trenger ikke bekymre meg, sier skotten.

En som ikke får vært med er hans 86 år gamle bestefar. Men Robertson fortalte tidligere denne uka, at å ta med en medalje hjem for å vise ham vil være en stor drivkraft.

– Jeg tror vi måtte tvinge bestefar til å ikke dra. Han var desperat etter å få et nytt pass, men dessverre tror jeg ikke det var mulig for han å reise. Han er kanskje litt for gammel.

– Men han vil se på hjemme sammen med bestemor, og forhåpentligvis kan jeg gjøre dem begge stolte, sa Robertson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]