– Har vært helt avhengige av spillere som Henderson og Milner

Jürgen Klopp berømmer to av sine mest rutinerte spillere, i en periode hvor det knapt har vært mulig å gjøre bytter på midtbanen.

4. mai 2018 kl 15.26 Torbjørn Flatin

- Absolutt, Jordan Henderson og også James Milner har vært helt fantastiske, svarte Jürgen Klopp på den betydning som kaptein Jordan Henderson har hatt under Liverpools siste kamper.

- Vi er helt avhengig av å ha spillere som ikke gjemmer seg i disse posisjonene.

- I det siste har vi hatt dårlig med dekning på disse plassene og jeg er imponert over hvordan Hendo og Millie har stått frem. Ikke overrasket, men imponert.

Situasjonen vil trolig bli den samme mot Chelsea på søndag, med Henderson, Milner og Wijnaldum på midtbanen. Alternativet kan være å flytte frem Trent Alexander-Arnold og sette inn en ny mann på høyrebacken, eller eventuelt gi en unggutt som Ben Woodburn eller Curtis Jones sjansen. Sannsynligvis blir det imidlertid enda en kamp for veteranene.

- Det å gå til finalen i Champions League har gitt oss et virkelig løft. Nå har vi fire dager mellom hver kamp, som bør være nok. Det er intenst, men stemningen er god, forklarer Klopp videre.

Manageren kunne på dagens pressekonferanse bekrefte at Adam Lallana i går hadde sin første spilleøkt, og at Emre Can kan være tilbake i trening igjen førstkommende mandag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]