– Jeg har drømt om å score et slikt mål i evigheter

Yan Dhanda fikk fulltreff foran The Kop.

9. mai 2018 kl 10.26 Einar Kvande

Yan Dhanda scoret et strålende mål foran The Kop, da han gjorde matchens siste mål da Liverpool U23 slo Chelsea 5-1 på Anfield i går kveld. Med dette resultatet tok Liverpool andreplassen i Premier League 2.

Dhanda hadde scoret på straffespark tidligere i kampen. Liverpools øvrige mål ble satt inn av George Johnston (2) og Bobby Adekanye.

– Jeg er glad ballen gikk i mål. Jeg har lenge drømt om å score et slikt mål foran The Kop. Så det var flott at jeg endelig klarte det, uttaler 19 år gamle Dhanda til Liverpoolfc.com om scoringen fra 20 meters hold.

Presise hjørnespark

At offensive Dhanda havnet på scoringslisten var ingen overraskelse, men at midtstopper George Johnston skulle bli tomålsscorer i kampen hadde gitt høye odds før kampstart. Johnston var faktisk nær hat-trick, men Liverpool fikk straffespark da han satte en ball til i nettmaskene.

Begge Johnstons scoringer kom på headinger etter cornere fra Adam Lewis.

– Du vet hvor han legger cornerne. Adam legger presise hjørnespark. Angriper du det området hvor han legger dem, har du en god sjanse til å score, sier Johnston beskjedent.

– Det var ganske stort å spille på Anfield. Jeg gledet meg hele dagen. Så snart du er ute på banen, tenker du imidlertid ikke på det lenger. Det blir som en normal kamp med en gang du begynner å spille.

– Nå skal vi forsøke å bygge videre på denne sesongen, og forhåpentligvis ta ytterligere et steg og vinne Premier League 2 neste sesong, avslutter Johnston.

TOMÅLSSCORER
TOMÅLSSCORER  George Johnston gjør sitt andre mål for kvelden, i 5-1 seieren over Chelsea.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]