Klopp med Salah-refs

Likte ikke at Premier Leagues toppscorer filmet.

7. mai 2018 kl 08.24 Einar Kvande

I 1-0 tapet for Chelsea fikk Mohamed Salah gult kort for å ha filmet da han forsøkte å runde Gary Cahill like utenfor 16-meteren. Det likte ikke Liverpool-manager Jürgen Klopp.

– Enten var det filming eller så ventet han på at det skulle oppstå kontakt. Jeg er ikke sikker. Uansett liker jeg ikke å se slikt, og det er ikke det han ønsker å gjøre heller. Men det skjedde, siteres Klopp av Sky Sports.

Tre kamper uten scoring

Salah, som er blitt kåret til årets spiller i Premier League både av spillerne selv og av journalistene, trenger en scoring til i sesongens siste ligakamp for å ta scoringsrekorden i Premier League i en sesong med 38 kamper. Liverpool-angriperen står bokført med 31 mål før ligaavslutningen. Det samme som Alan Shearer (1995/96), Cristiano Ronaldo (2007/08) og Luis Suarez (2013/14).

Salah har nå gått målløs av banen i Liverpools tre siste kamper, og opplever dermed en aldri så liten minimåltørke. Men Klopp føler seg trygg på at egypteren vil finne veien til nettmaskene igjen når Premier League-sesongen avsluttes på Anfield kommende søndag.

– Han kan gjøre det mye bedre enn han gjorde det i helgen. Han vil score mål igjen. Det tviler jeg ikke på, uttaler tyskeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]