Takk for kampen -  Jürgen Klopp gratulerer kollega Antonio Conte etter 1-0 seieren til Chelsea.

- Vi spilte bra nok til å ha fått et poeng

Jürgen Klopp erkjente at han hatet resultatet på Stamford Bridge, men mente at hans gutter hadde gjort en spillemessig brukbar kamp.

- Jeg hater resultatet, men spillet var godt nok til at vi kunne ha fått med oss et poeng, var responsen fra Jürgen Klopp til BBC rett etter 1-0 tapet mot Chelsea var et faktum.

Liverpool må trolig vinne siste kamp hjemme mot Brighton for å sikre topp fire i Premier League og spill i Champions League også til neste sesong.

Vår spillerbørs etter Liverpool v Chelsea


Ikke effektive nok

- Det er klart at mot Chelsea må du unngå å få innlegg i mot deg, men innlegget kom og da er det vanskelig mot Giroud.  Det endte med en scoring, resonerte Klopp.

- Chelsea var sterke, men vi var bra og hadde noen gode øyeblikk. Vi var imidlertid ikke kliniske nok. Prestasjonen var ok, men resultatet det motsatte av hva vi ønsket.

- De hadde kvalitet og en defensiv plan. De spilte med åtte mann rundt ballen, og to meget gode angripere.

- Jo lenger ut i kampen du kommer jo vanskeligere blir det å finne rom. Vi hadde disse situasjonene mot slutten hvor vi var litt uheldige, men du kan ikke reise til Chelsea og si at du er sjokkert over å ha tapt mot dem.