- Vi spilte bra nok til å ha fått et poeng

Jürgen Klopp erkjente at han hatet resultatet på Stamford Bridge, men mente at hans gutter hadde gjort en spillemessig brukbar kamp.

6. mai 2018 kl 20.41 Torbjørn Flatin

- Jeg hater resultatet, men spillet var godt nok til at vi kunne ha fått med oss et poeng, var responsen fra Jürgen Klopp til BBC rett etter 1-0 tapet mot Chelsea var et faktum.

Liverpool må trolig vinne siste kamp hjemme mot Brighton for å sikre topp fire i Premier League og spill i Champions League også til neste sesong.

Vår spillerbørs etter Liverpool v Chelsea


Ikke effektive nok

- Det er klart at mot Chelsea må du unngå å få innlegg i mot deg, men innlegget kom og da er det vanskelig mot Giroud. Det endte med en scoring, resonerte Klopp.

- Chelsea var sterke, men vi var bra og hadde noen gode øyeblikk. Vi var imidlertid ikke kliniske nok. Prestasjonen var ok, men resultatet det motsatte av hva vi ønsket.

- De hadde kvalitet og en defensiv plan. De spilte med åtte mann rundt ballen, og to meget gode angripere.

- Jo lenger ut i kampen du kommer jo vanskeligere blir det å finne rom. Vi hadde disse situasjonene mot slutten hvor vi var litt uheldige, men du kan ikke reise til Chelsea og si at du er sjokkert over å ha tapt mot dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]