Sette opp hvilke 11 du mener bør starte:Klopp vurderer Lallana fra start - Mané usikker

Liverpool må ha minst ett poeng mot Brighton for selv å sikre topp fire.

13. mai 2018 kl 10.15 Arve Vassbotten

Etter kampen som sendes på TV 2 Sport Premium kan Liverpool ende på 3. til 5. plass i Premier League.

Akkurat nå har Liverpool 72 poeng på fjerdeplass. Tottenham har 74 poeng på tredjeplass, og bak jager Chelsea med sine 70 poeng. Liverpool har 42 plussmål, mens Tottenham har 37 og Chelsea 27. Så hvis Liverpool får ett poeng mot Brighton må Chelsea vinne med 16 mål mot Newcastle for å gå forbi. Taper Liverpool, går Chelsea forbi med seier i sin kamp.

Jürgen Klopp vurderer om han skal gi Adam Lallana sesongens andre seriestart når Premier League-sesongen nå skal avgjøres.

Det vil i så fall være gode nyheter for den engelske midtbanespilleren foran Gareth Southgates VM-uttak på onsdag. For et år siden var han en av de første spillerne den engelske landslagssjefen satte på tavla, men siden har han slitt med skader og har bare spilt 13 ganger for Liverpool denne sesongen, ti av dem som innbytter.

– Det er slik man bygger han opp. Ti minutter her, 15 minutter der, jeg er ikke sikker på om vi kan starte han. Kanskje må han bare få sjansen ut av det blå. Det er mulig, men vi får se, sier Klopp ifølge Mail on Sundayom Lallana.

Skal han risikere Mané?

At Lallana virker å være klar er gode nyheter før sesongens to siste kamper. Men det er også usikkerhetsmomenter.

Sadio Mané fikk en trøkk i møtet mot Chelsea forrige helg, og har stått over flere økter i uken som har gått. Han er dermed usikker til Brighton-kampen, og spørsmålet er om Klopp tør å risikere han fra start med finalen i Kiev i tankene.

Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez, Emre Can og Joël Matip er alle uaktuelle til kampen.

Bruk vår «lagvelger», ta ut ditt lag, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR

Her er supporternes lag

Scroll i vinduet under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]