Lallana melder seg til tjeneste

En skadefri Adam Lallana er desperat etter å bidra i Liverpools to siste kamper denne sesongen.

11. mai 2018 kl 13.33 Einar Kvande

30-åringen har hatt en frustrerende sesong, der lange skadeavbrekk har ført til at han bare har vært involvert i 13 kamper i 2017/18. Nå håper han imidlertid å få spilletid både mot Brighton i siste ligakamp, og i Champions League-finalen mot Real Madrid om drøye to uker.

– Jeg nærmer meg. Jeg har trent i en drøy uke nå, og det er positivt å være ute på gresset igjen, sier midtbanespilleren i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Vi har to svært viktige kamper igjen, og dersom jeg kan bidra i disse vil jeg bli glad. Om det så bare er et bittelite bidrag til at guttene klarer å hente hjem Champions League-trofeet og sikre en topp fire-plass, legger han til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]