– Liverpool har ringt om Jorginho

Agenten snakker om mulige overganger.

17. mai 2018 kl 18.35 Arve Vassbotten

Jorginho kan nærme seg en overgang fra Italia til England. Jürgen Klopp er blant managerene som har hatt øyne på Napolis midtbanespiller i lang tid.

Men 26-åringens agent Joa Santos skaper nå forvirring om hans endelige destinasjon.

– Jorginho er fortsatt under kontrakt, men om Napoli kommer fram til en avtale med City, så drar han til Manchester, sa han til Calcio Napoli 24.

– Å komme til en avtale med engelskmennene blir ikke noe problem, på grunn av klubbens betydning, men jeg gjentar at det kommer an på Napoli, spilleren har fortsatt to år igjen på Azzuri, sa han.

Ny uttalelse

Dermed kunne mye tyde på at en avtale med Premier League-vinneren allerede var på plass. Men bare noen timer seinere, uttalte agenten seg mindre bastant om destinasjonen til sin spiller.

– Jeg er i Brasil. Ingen har ringt meg fra Napoli, men de har ringt meg fra engelske lag. Liverpool, Manchester City, men også Arsenal og Chelsea. Om det blir åpne forhandlinger? Det kommer an på Napoli og deres sportsdirektør Giuntoli. Men det er ikke vanskelig å komme til en avtale med denne type lag, sa han da.

Jorginho, som er av italiensk nasjonalitet, har spilt 38 kamper og scoret fire mål i tillegg til fire målgivende denne sesongen.

Han har vært en av de toneangivende spillerne på laget som kjempet med Juventus om seriemesterskapet. Han har også fem landskamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]