Flere U23-spillere frigitt

To portugisere og en engelskmann har forlatt U23-troppen til Liverpool. Salgsklausul for Yan Dhanda.

17. mai 2018 kl 12.21 Torbjørn Flatin

Ifølge Liverpool Echo har Liverpool frigitt Paulo Alves (20), Toni Gomes (19) og Michael Parker (19).

Alves og Gomes er portugisere og førstnevnte var på benken da Liverpool spilte FA-Cup mot Plymouth i januar 2017. Den slepne midtbanespilleren har imidlertid ikke greid å avansere særlig i den lange køen frem mot førstelaget siden. Gomes er en hurtig spiss som i perioder har vist at han vet hvor nettet står, men uten å ha greid å rykke opp til Melwood.

Michael Parker er en høyvokst midtstopper som kom fra Arsenal i 2015, men som knapt var på banen forrige sesong.


Christie-Davies inn

Liverpool skal ha tilbudt Isaac Christie-Davies en kontrakt, og 20-åringen som ikke lenger er tilknyttet Chelsea ventes å bli bekreftet som ny spiller i U23-troppen om kort tid.

Yan Dhanda det samme for Swansea. Dhanda skal ha blitt frigitt av Liverpool, som imidlertid vil ha en klausul om at klubben skal ha 20 prosent av et eventuelt videresalg. Jordan Williams forlater også LFC i sommer.

Angående Bobby Adekanye og rykter og at bl.a. Steven Gerrard og Rangers skal være interessert, kommenterer Echo at den hurtige nederlenderen har et år igjen av sin kontrakt på akademiet og forventes å bli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]