– Dette er bare begynnelsen

Egypteren antyder at han vil bli på Anfield.

11. mai 2018 kl 00.14 Lars Frøsland

Liverpool-fansen har med god grunn falt pladask for Mohamed Salah. Men samtidig er det trofaste Anfield-publikummet smertelig klar over hva som har skjedd tidligere med spillere som har levert på det nivået. Suárez forlot Liverpool. Det samme gjorde Torres, og senest Coutinho.

Derfor er kveldens intervju med Salah beroligende for engstelige supportere, når han antyder at fremtiden hans er i Liverpool.

– Jeg har ambisjoner for fremtiden med Liverpool. Som man kan se har vi en flott sesong, og nå er vi i Champions League-finalen og vi er alle opprømte. Dette er bare starten, sier han til The Guardian.

Liverpool trenger ett poeng hjemme mot Brighton for å sikre CL-spill også neste sesong. Salah føler seg trygg på at Liverpool er med i det gode selskap i 208/19-sesongen.

– Vi er veldig trygge på at vi spiller Champions League-fotball neste sesong. På vei mot finalen slo vi topplag som Manchester City og Roma. Dette er bare begynnelsen, vi ønsker å kvalifisere oss neste sesong - og deretter vinne finalen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]