Salah kan feste grepet om toppscorertittelen

Mohamed Salah er i førersetet om å bli toppscorer i Premier League. Nettkjenning i dag vil gi ham ny rekord og ytterligere bekrefting av hans posisjon på toppen. Se de som har scoret tosifret i årets liga.

6. mai 2018 kl 11.21 Torbjørn Flatin

Mohamed Salah har scoret 31 ganger etter 36 runder i Premier League, hvor han selv har startet 32 kamper og to ganger kommet inn fra benken.

Siden Premier League ble omgjort til 20 lag og 38 kamper i sesongen har tidligere Alan Shearer (1995-96, Cristiano Ronaldo (2007-08) og Luis Suarez (2013-14) også scoret 31 mål. Hvis Mo Salah scorer i dag mot Chelsea, eller i siste kamp mot Brighton, vil han ha rekorden alene.

  • Klopp: - Vi må gjøre troppen større

8. toppscorer

Med Tottenham målløse mot West Bromwich i går, har Salah fortsatt fire måls forsprang til Harry Kane på toppen av årets toppscorerliste.

Liverpools egyptiske konge kan bli den tredje fra Anfield som blir toppscorer i Premier League, etter Michael Owen og Luis Suarez, og totalt kan det bli 8. gangen som Liverpool har toppscoreren i Englands øverste divisjon.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]