Les Karius sin uttalelse:– Takk til fansen som holdt meg oppe selv etter kampen

Karius takker for støtten, men samtidig etterforsker politiet dødstrusler mot Liverpools keeper.

27. mai 2018 kl 17.45 Arve Vassbotten

«Jeg har i grunn ikke sovet før nå. Scenene går fortsatt rundt i hodet mitt igjen og igjen. Jeg er definitivt lei meg overfor lagkamerater, dere fans og for alle i staben. Jeg vet at jeg tabbet meg ut med de to feilene og skuffet dere alle», skriver Loris Karius i en av tre meldinger han har lagt ut på Twitter etter gårsdagens tabber i Champions League-finalen mot Real Madrid.

«Som jeg sa skulle jeg ønske jeg kunne skru tiden tilbake, men det er ikke mulig. Det er enda verre fordi vi alle følte at vi kunne ha slått Real Madrid og at vi var i kampen så lenge.»

«Takk til våre utrolige fans som kom til Kiev og holdt meg oppe selv etter kampen. Jeg tar ikke det for gitt, og nok en gang viste det meg hvilken stor familie vi er. Takk og vi vil komme sterkere tilbake», skriver Karius videre.

Alvorlig

Samtidig som Karius takker for støtten har han også fått mye hets i sosiale medier etter finalen. Politiet på Merseyside bekrefter til Liverpool Echo at de etterforsker dødstrusler og hatefulle meldinger mot keeperen.

I tillegg til konkrete trusler, har også Karius sin kjæreste blitt truet, og andre har skrevet ting som: «jeg håper du får kreft.»

– Vi tar sosiale medie-publiseringer av denne karakter veldig alvorlig, sier en talsperson for politiet, og advarer de som sender hatefulle meldinger om at de kan bli etterforsket for det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]