Trapper opp jakten etter finalen

Liverpool ønsker å sikre seg Nabil Fekir før VM, melder en samstemt engelsk presse.

25. mai 2018 kl 00.01 Marius Rabben

Lyon-spilleren har vært linket kraftig til de røde i franske medier, og torsdag kveld melder både Liverpool Echo, The Guardian, Telegraph og The Times-journalist Paul Joyce at Liverpool vil forsøke seg på 24-åringen etter helgas Champions League-finale.

Forhandlingene ventes å skyte fart etter helga, og klubben ønsker å gjøre den franske landslagsspilleren rød før VM starter neste måned.

Ifølge Chris Bascombe i Telegraph forventes en overgangssum å ligge på omkring 60 millioner pund.

Erstatteren til Coutinho

Fekir er en offensiv, anvendelig midtbanespiller som noterte seg for imponerende 23 scoringer og åtte målgivende på totalt 40 kamper denne sesongen.

De røde har fulgt 24-åringen, som fyller 25 i sommer, nøye gjennom sesongen, opplyser James Pearce i Echo, og Fekir blir sett på som en ideell erstatter for Philippe Coutinho.

Tidligere denne uka nektet Lyons klubbpresident for at det har vært kontakt med Liverpool, og påpekte at interesserte lag må være «veldig, veldig rike for å kunne signere Fekir», men spilleren selv har kommet med uttalelser som hinter til at han er ferdigspilt i Ligue 1-klubben.

I løpet av det siste døgnet skal Liverpool ha fått betraktelig større tro på en overgang, ifølge Telegraph, som påpeker at klubben føler seg selvsikker i konkurransen om Fekirs underskrift.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]