– Tro og selvtillit er noe helt annet enn arroganse

Jürgen Klopp mener det er viktig å gjenkjenne og utnytte styrkene sine.

13. mai 2018 kl 13.20 Arve Vassbotten

«Uansett hvor mye vi respekterer Brighton, kommer vi til denne kampen med selvtillit og tro på at vi kan avslutte sesongen på best mulig måte. Tro har vært sentralt i så mange av de positive tingene vi har gjort denne sesongen», skriver Jürgen Klopp i kampprogrammet This is Anfield før sesongavslutningen på hjemmebane.

«Tro og selvtillit er noe helt annet enn arroganse eller undervurdering. Vi må sette pris på og gjenkjenne våre styrker, og så utføre en plan som bygger opp under dem.»

Presset til grensen

«Vi har blitt presset til grensen de siste ukene med intensiteten i det vi har gjort. Dette er ikke noen unnskyldning, det er informasjon, det er fakta», skriver Klopp videre.

«Vi har mistet viktige spillere til skader på grunn av uflaks, det har betydd mer fysisk og mentalt press på guttene som har måttet fortsette og fortsette. Men jeg sier 'ingen unnskyldning', fordi det er denne intensiteten vi ønsker. Det er intenst fordi det betyr noe», skriver Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]