– Vi kom til finalen sammen og vi taper sammen

Liverpool-kapteinen klandrer ikke sisteskansen for finaletapet i Kiev.

26. mai 2018 kl 23.59 Marius Rabben

Real Madrid tok ledelsen på absurd vis da Karim Benzema strakk frem foten og stoppet et Loris Karius-utkast som endte i scoring. Etter utlikningen til Sadio Mané vartet innbytter Gareth Bale opp med et kunstverk, før samme mann klinte til fra distanse og Karius glapp ballen i mål.

– Ved den første scoringen er jeg ikke sikker på hva som skjedde, og brassesparket kunne han ikke gjøre noe med, sier Jordan Henderson like etter kampslutt.

– Stolt av å komme til finalen

– På den tredje scoringen beveger ballen seg mye i lufta. Dette handler ikke om feil som Loris Karius har gjort; vi kom til finalen som et lag og taper sammen som et lag. Dette handler om alle sammen.

– Vi var ikke gode nok i kveld, og jeg er stolte av spillerne og supporterne som kom hit for oss. Jeg håper at vi klarer å holde det gående, komme til flere finaler og ta det med oss videre.

– Fotballen går fremover. Vi har et VM i vente og neste sesong starter veldig raskt, så man må se fremover. Vi er nødt til å være stolte av å ha kommet hit. Dette vil gjøre vondt en stund, men vi må se fremover.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]