– Vi må tro at dette virkelig er mulig

Eusebio Di Francesco kaller på hjelp fra et fullsatt Olympiastadion, mens midtbanespiller Radja Nainggolan understreker at ingen feil kan gjøres. Sentral spiller trolig ute med skade.

1. mai 2018 kl 13.35 Torbjørn Flatin

- Jeg er glad for at vi har greid å komme så langt, men jeg er ingen type som hviler på laurbærene og vår ambisjon må være å komme til Kiev, sa hovedtrener Eusebio Di Francesco hos Roma på dagens pressekonferanse.

- Jeg prøver å håndtere denne kampen som alle andre. Jeg har gitt mine råd til laget og vil overbevise dem om at dette virkelig er mulig.

- Vi spiller i en semifinale i Champions League foran 70.000 mennesker. Du vil forvente at laget er klart til å kjempe. Jeg vil se lidenskap og innsats i et forsøk fra spillerne på å greie denne utfordringen. Hjemme i Europa denne sesongen har vi i grunn bare slitt mot Atletico Madrid.

Strootman trolig ute

- Vår innstilling må være helt riktig både i angrep og forsvar. Vi skal spille mot et veldig annerledes lag enn Barcelona, i det at de spiller mye mer direkte.

- Angående skader ser det dessverre ut som at Kevin Strootman nok ikke blir involvert.

- Klubben og jeg står skulder til skulder med Sean Cox og hans familie og vi er samlet i kampen mot all form for vold. Den store majoritet av fansen til Roma er supportere som oppfører seg ordentlig. Jeg håper det blir en forestilling som kan være til glede i morgen.

Reduseringer gir håp

Den tøffe midtbanespilleren Radja Nainggolan var også med på pressekonferansen.

- Vi må være fokusert i 95 minutter gi alt. Det er den eneste muligheten hvis vi skal snu dette, konkluderte Nainggolan.

- Våre resultater så langt i Champions League har vært vidunderlige, vi håper vi kan greie å holde det gående.

- Det at vi greide å score to ganger mot Liverpool mot slutten gir oss håp foran morgendagen. Vi vet at vi ikke har råd til å gjøre de samme feilene som sist.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]