BRUKER TIDEN GODT:  Rhian Brewster skal være nær å signere ny kontrakt med Liverpool. I skadefraværet bruker han tiden til å studere andre spisser.

Bruker skadeperioden til å studere spisser

I neste EM og VM har Rhian Brewster mål om å være en del av Englands tropp.

Rhian Brewster har hatt en frustrerende periode etter at han ble skadet på nyåret, og gikk glipp av innspurten i en imponerende sesong for unggutten.

Men 17-åringen har brukt tiden godt etter at en ankelskade satte han ut av spill i januar.

– Jeg skrur ikke av. Jeg liker å se på kampene, og se hva jeg går glipp av. Det får meg til å ønske at jeg var der ute enda mer.

– Å være skadet gir deg sjansen til å reflektere over de spillerne som er i din posisjon også. Man ser ting man selv kan gjøre, ting som kan gjøre deg bedre. Det handler om å gjøre alt man kan for å komme til toppen, og ta alle de små mulighetene man har, sier Brewster til Goal.

Vil spille i neste EM og VM

– Staben på Anfield inviterer meg noen ganger til kamper, men dette er noe jeg liker å gjøre for meg selv. Jeg liker å se på Firmino og resten. Det handler om å være det beste jeg kan, og hvis det betyr å lære noe av andre, så gjør jeg det.

Brewster var toppscorer da England vant U17-VM og hadde en fantastisk sesong for U23. Håpet er selvsagt å etablere seg på Liverpools førstelag når han er skadefri.

– Du må ta sjansen når den kommer. Mitt håp er å spille regelmessig fotball, slik at jeg kan spille på øverste nivå foir klubb og land. I det neste verdensmesterskapet, eller også neste europamesterskap, ønsker jeg å være med og med sjansen til å spille. Det er det jeg streber etter.

– Den eneste muligheten for å klare det, er ved å få en sjanse på klubblaget. Jeg lengter etter å få min sjanse, sier han.