Brewster enig om ny kontrakt

Spekulasjoner om stortalentets fremtid kan endelig legges død.

17. jun 2018 kl 13.13 Marius Rabben

18 år gamle Rhian Brewster har kommet til enighet med de røde om en ny langtidskontrakt, skriver Chris Bascombe i Telegraph søndag. Det blir spissens første proffkontrakt.

Det samme melder Liverpool Echo-journalist James Pearce på Twitter og Paul Joyce i The Times.

Ifølge Bascombe dreier det seg om en femårsavtale. Kontrakten er ennå ikke skrevet under, men det ventes å skje i løpet av de neste dagene.

Manager Jürgen Klopp og sportsdirektør Michael Edwards har vært i forhandlinger med Brewster og representantene en lengre periode, og forsikret om at unggutten vil få sjanser på førstelaget.

Bli bedre kjent med Rhian Brewster i videoen under!

Brewster, med interesse fra utlandet, har vært åpen for muligheten av å dra andre steder i jakten på tidlig A-lagsspill, men Liverpool-ledelsen har forsikret ham om at det finnes en vei til førstelaget, tross den knallharde konkurransen om angrepsplassene, dersom han utnytter potensialet sitt.

Med Klopps mannskap i sommer

Unggutten mistet siste halvdel av forrige sesong grunnet en skade i januar, men har vært på Melwood og blitt hjulpet av førstelagets apparat under rehabiliteringen.

Han kommer til å være en del av Klopps stall under sesongoppkjøringen neste måned.

Det var interesse fra tyske klubber, og spesielt Borussia Mönchengladbach, som fikk fart på ryktene denne sommeren. Uten å ennå ha skrevet under på proffkontrakt, selv om han fylte 18 i april, fristet tyskerne med mulighet for spill i Bundesliga, og Liverpool gikk så langt at de i mai avlyste den planlagte treningskampen mot Mönchengladbach i august grunnet Brewster-jakten.

I stedet skal de røde møte Torino i sin siste treningskamp før ligastarten, og nå har altså Brewster blitt enig om å fortsette karrieren i Nordvest-England.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]