– Det blir vår første kamp under Pellegrini, så alle vil vise seg frem

West Hams kaptein har uttalt seg om åpningskampen.

14. jun 2018 kl 20.40 Arild Skjæveland

Torsdag kom terminlisten for 2018/19-sesongen. Liverpool starter på hjemmebane, og West Ham er motstander. I sommer har «The Hammers» fått ny manager etter at David Moyes gikk av. Manuel Pellegrini har tatt over.

– Vi skal spille under Manuel Pellegrini for første gang, så alle guttene vil gjøre sitt beste og vise den nye managere hva de kan. For meg er bortekamp mot Liverpool en veldig spennende start på sesongen, sier kaptein Mark Noble til West Hams offisielle nettsider.

Alltid tøft på Anfield

Foreløpig er kampen satt opp lørdag 11. august – men neste måned kommer TV-kampene, og da kan kampen bli flyttet.

– Det å spille på Anfield er alltid spesielt, og alle ser frem til den første kampen i en ny sesong, sier Noble, som scoret på Anfield i august 2015. Det var London-lagets første seier på Liverpools hjemmebane på 52 år.

– Liverpool på bortebane er alltid en tøff kamp, og de vil ønske å få i gang sesongen sin med en seier. Spesielt ettersom det er deres første hjemmekamp siden Champions League-finalen. Men vi ønsker også en positiv start, så vi vil gjøre alt, og forhåpentligvis kan vi levere en god kamp, sier 31-åringen videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]