Avslutter 2018 mot Arsenal og åpner 2019 mot Man City

Slik blir topp-seks-kampene og juleprogrammet kommende sesong.

14. jun 2018 kl 10.22 Marius Rabben

I formiddag ble terminlisten for Premier League-sesongen 2018/2019 offentliggjort. I ligapremieren tar Liverpool imot West Ham på Anfield, før Crystal Palace (b), Brighton (h) og Leicester (b) står for tur i rundene foran den første landslagspausen.

Deretter venter den første storkampen i 5. runde når åpningskampen på Tottenhams nye stadion i London spilles mot de røde.

Påfølgende midtuke sparkes den første gruppespillkampen i Champions League i gang, før Southampton kommer på Anfield-besøk helga etter.

Og prøvene for Jürgen Klopps lag blir ikke mindre tøffe når de drar tilbake til hovedstaden for å møte Chelsea i runde 7 og tar imot Manchester City i runde 8. Mellom storoppgjørene skal Liverpool også spille ny kamp i Champions League.

Utfordrende juleprogram

Etter et nytt landslagsopphold, to seriekamper og en Champions League-runde går turen til Arsenal i begynnelsen av november.

Omtrent en måned senere innledes julemåneden med sesongens første Merseyside-derby når Everton kommer til Anfield.

Desember-programmet fortsetter med bortekamper mot Burnley og Bournemouth og den siste gruppespillkampen i Champions League. Så er det duket for rivaloppgjør mot Manchester United på Old Trafford en drøy uke før julaften.

Romjulsprogrammet byr på Boxing Day-kamp mot Newcastle på Anfield og et hjemmemøte med Arsenal som runder av kalenderåret 2018.

2019 pangåpnes med en bortekamp mot regjerende mester Manchester City.

Fem ligarunder mot antatt svakere motstand senere tar Liverpool igjen den korte turen østover for å møte Manchester United på Old Trafford. Og det er faktisk de rødes siste bortekamp mot topp-seks-motstand i ligaen denne sesongen.

Merseyside-derbyet på Goodison Park spilles riktignok to runder senere, før det gjenstår to møter med topplag i Tottenham mot slutten av mars og Chelsea den andre uka i april.

Fredag formiddag åpner Ving salget av turpakker til alle de 19 hjemmekampene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]