Tryggheten med turpakke fra Ving

Ving og LFCSCN er offisielle partnere av Liverpool FC. Når du bestiller en turpakke hos Ving er du derfor i de tryggeste hender.

I dagens marked er det flust av tilbud og stor konkurranse og mange flinke aktører. Det er bra for deg som skal ut på tur, men vi ser også at det er en del usikkerhet og mange spørsmål rundt de forskjellige tilbyderne.

Det er for eksempel mange forskjellige nettsider som selger pakker, inkludert kampbilletter eller kun kampbilletter til Liverpools kamper, som løfter frem at de er medlem i Reisegarantifondet, nesten som et offisielt stempel.

Dette betyr imidlertid ikke at de har noen avtale eller tillatelse fra LFC til å selge kampbilletter.

Medlemskapet i Reisegarantifondet kun gir deg trygghet når et selskap går konkurs. Reisegarantifondet har ingenting med leveransen av kampbillettene å gjøre. Får man ikke kampbillettene sine, kan man ikke søke om refusjon hos Reisegarantifondet.

Du registreres med navn hos Liverpool FC

Slik det fungerer hos oss må alle billetter hentes ut dirkete fra Liverpool FC selv, det. Gangen i det er at det i god tid før hver kamp blir sendt over navnelister på alle reisende. Billettkontoret på Anfield registrerer så alle reisende med navn knyttet til hver billett.

Derfor trenger man aldri å være nervøs for om du faktisk får kampbillettene, når du reiser med oss. Før kampen henter man ut billettene i billettkontoret på Anfield. Det er fort gjort, egen luke og lite kø.

Ikke medlem av supporterklubben?

Skulle man være uheldig og miste kampbilletten så vil du mot å vise frem dokumentasjonen fra Ving på billettkontoret få utstedt duplikat-billetter og komme inn på kampen.

ANFIELD:
ANFIELD:  Smak på navnet! Det er noe magisk ved bare det å være ved banen.

Ving klimakompenserer alle flyreiser

Som den eneste av de store reisearrangørene i Norden klimakompenserer Ving nå for alle flyreiser, og gjør det enklere for deg å reise mer klimasmart. Klimakompensasjonen er inkludert i reisens pris og medfører ingen prisøkning for deg.

Hvor sitter vi på Anfield?

Det er billettkontoret på Anfield som fordeler seteplassene. Bestiller du en pakke hos Ving kan ikke Ving garantere en bestemt seteplassering på forhånd, utenom på Anfield Beat.

Bestiller du Anfield Beat Lounge, så er det faste seter på hver kamp. Da sitter du i komfortable seter på Main Stand, blokk L15 eller L16, som er mellom midtbanen og The Kop.

Reiser dere en vennegjeng sammen, eller er en stor familie, vil Ving anbefale at dere velger Anfield Beat Lounge. Da vil Ving kunne ordne slik at alle får sitte samlet.

Kamper som flyttes

Når terminlistene kommer 14. juni vil de aller fleste kamper være oppsatt på lørdager. Alle kampdagene er da foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del lørdagskamper blir flyttet til søndag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Dersom du bestiller en turpakke hos Ving og din kamp blir flyttet mer enn 36 timer (eksempelvis fra lørdag til mandag kveld) og du som en følge av dette ikke kan gjennomføre reisen, vil Ving gi deg full refusjon for den pakken du har kjøpt, enten det er basis pakke eller full pakke.

Har du altså kjøpt en «full pakke med fly» hos Ving får du igjen alle pengene, også for SAS billetten som er endel av den pakken.

Du behøver ikke selv å følge med på om kamper flyttes. Så snart Premier League offentliggjør flytting av kamper får du epost av Ving med all den informasjonen du behøver.

ANFIELDMATTA ER KLAR:
ANFIELDMATTA ER KLAR:  Den vakre gressmatta i Liverpool er klar for kommende sesong.

Vi tilbyr følgende turpakker

Basispakke uten fly:
Denne pakken er beregnet for deg som kjenner Liverpool og vil klare deg på egenhånd.Pakken inkluderer:

* 2 netter på hotell med engelsk frokost
* Kampbillett (Anfield Beat Lounge mot tillegg).
* Ønsker du flere enn de 2 nettene som inngår i pakkeprisen, kan det ordnes mot tillegg i prisen.

Full pakke uten fly:

For deg som vil ordne flytransport på egenhånd har vi pakke som inkluderer:
* 3 netter på hotell med engelsk frokost.
* Kampbillett (Anfield Beat Lounge mot tillegg).
* Busstransport mellom hotellet og Anfield i forbindelse med kampen.
* Reiselederservice.
* Ønsker du flere enn de 3 nettene som inngår i pakkeprisen, kan det ordnes mot tillegg i prisen.

Full pakke med rutefly

Vi ordner alt for deg på en praktisk måte. Pakken inkluderer:
* Flyreise Oslo – Manchester med SAS (tillegg fra andre byer i Norge mot tillegg i prisen).
* Busstransport med reiseleder mellom Manchester flyplass og hotellet i Liverpool.
* 3 netter på hotell med engelsk frokost.
* Kampbillett (Anfield Beat Lounge mot tillegg).
* Busstransport mellom hotellet og Anfield i forbindelse med kampen.
* Reiselederservice.

LES OGSÅ: Vår reiseguide og reisetips til Liverpool