Info salg av turpakker 2018/19

Torsdag klokken 10.00 kommer terminlista. Fredag formiddag, 15. juni, åpner Ving salget av turpakker til alle de 19 hjemmekampene.

Hver dag frem mot salgsstart gir vi deg praktisk informasjon om våre turpakker til Anfield kommende sesong.

Vi starter med en prat med Svein Erik Bjørheim i Ving. Svein Erik er ansvarlig for fotballturene til Liverpool i Ving og er mangeårig rød supporter.

Hvordan går forberedelsene til neste sesong?

- He-he, jeg kan ikke svare for Jürgen Klopp, men personlig gleder jeg meg enormt til seriestart. Selv om drømmen vår brast i Kiev håper og tror jeg Klopp klarer å overføre positiviteten fra siste sesong til høstens kamper. Og det tror jeg han klarer.

- På reisefronten er vi i rute og alt går som planlagt. Avtalen med SAS er klar og de siste detaljene med våre hoteller faller på plass i skrivende stund.

- I bunnen av alt dette ligger det viktigste, altså vår avtale med Liverpool FC vedrørende offisielle kampbilletter. Vi er midt i en avtaleperiode som strekker seg over flere år.

Les også: Bli medlem av supporterklubben

SVEIN ERIK:
SVEIN ERIK:  - Det meste er på stell frem til terminlisten kommer og turpakkene kan gå i salg.

Blir det noen endringer i pakkene til neste sesong?

- Tilbakemeldingene vi får fra våre reisende er gjennomgående positive og vi har derfor ikke noen planer om å gjøre store endringer i innholdet.

- Vi har i mange år samarbeidet med Premier Inn-kjeden, som er en av Storbritannias største hotellkjeder. Til neste sesong vil våre reisende også kunne velge Premier Inn hotellet som ligger i Hannover Street, nesten vegg i vegg med vårt mest populære overnattingssted, Novotel.

Slutter vi med de andre Premier Inn hotellene da?

- Nei, det blir i tillegg til Premier Inn hotellet på Albert Dock og i Vernon Street. I morgen kommer for øvrig en oppsummering om pakkene våre og der vil det stå mer om alle hotellene vi bruker i byen.

Les også: Disse sangene bør du kunne

Blir det charterfly til John Lennon Airport også neste sesong?

- Ja, vi planlegger for minst to egne charterfly også kommende sesong. Det blir høyst trolig til kampen mot Manchester United og til den siste hjemmekampen for sesongen. En av årsakene til det er at de helgene spretter flyprisene i været straks terminlista er ute.

- Etter terminlisten er ute må vi ta en vurdering rundt andre kamper som spilles i perioder hvor vi tror vi tror charterfly er liv laga.

- Ellers blir det pakker med SAS rutefly til alle andre kampene som spilles i helgene, for de som ønsker flytilbud. Vi leverer jo også pakker hvor du ordner reisen din selv.

Du nevnte at Ving har en avtale med Liverpool FC som strekker seg over noen år til. Hva mer kan du si noe om dette?

- Det er en kjent sak at Liverpool FC ønsker å ha kontroll med all omsetning av kampbilletter. Det er ikke bare økonomiske motiver bak en slik beslutning, men også ett sikkerhetsaspekt. Klubben ønsker ganske enkelt å vite identiteten til alle som går inn portene på Anfield og de jobber stadig mer aktivt for å følge opp reiseselskaper og nettsider som selger billetter med eller uten hotell, uten tillatelse fra klubben.

- Å selge en kampbillett videre til en annen person, uten godkjennelse fra klubben, er forbudt etter engelsk lov.

Les mer: Q & A: Reise til Liverpool

OPPLEV ANFIELD:
OPPLEV ANFIELD:  Bli med oss på tur til Anfield og få med stemningen på kamp med over 50.000 røde på tribunene.

Hvorfor har da Ving lov til å videreselge pakketurer med kampbilletter?

- Ving er en del av Thomas Cook-konsernet og vi inngår derfor i avtalen med LFC. Dessuten er Liverpool FC meget tilfredse med at vi i Ving samarbeider med den offisielle supporterklubben i Norge og at alt salg av turpakker derfor skjer innenfor regelverket.

Det er en god del supportere som vil ordne fly og hotell selv og kun ønsker å kjøpe kampbillett. Hvorfor kan ikke Ving tilby det?

- Vi får ikke lov til det av Liverpool FC, sier Svein Erik kontant. Vi registrerer at en rekke aktører selger vanlige kampbilletter via diverse nettsider og via grupper på sosiale medier. LFC har sitt eget Members Sale for dem som ønsker kun billett, og det finner du utfyllende info om på Liverpool.no. Vi anbefaler alle til å lese seg opp her og forsøker det eller hospitality-pakker fremfor svartebørs. Jeg tror alle forstår at vi som partner til LFC ikke kan bryte retningslinjene og gjeldene engelsk lov.

Les mer: Slik selger LFC billetter

Til slutt, hva er dine tips til de som vurderer å bestille tur til neste sesong?

- Da vil jeg ganske enkelt anbefale at man tar turen innom liverpool.no frem til 15. juni. Her vil vi daglig komme med gode råd og tips om vårt turopplegg. Alt fra pakkenes innhold, priser, våre reiseledere, omvisning på Anfield, byen Liverpool og mye mer.

Les også:
Reisetips Liverpool

Reiselinker