BekreftetEmre Can forlater Liverpool

Liverpool FC bekrefter at Emre Can og Jon Flanagan er ferdige i LFC.

8. jun 2018 kl 18.04 Arild Skjæveland

Liverpool FC bekrefter i kveld at Emre Can og Jon Flanagan kommer til å forlate klubben når kontraktene deres går ut 30. juni.

Emre Can spilte sin 167. og siste kamp for klubben i Champions League-finalen, og det er ventet at han vil signere for Juventus i løpet av kort tid.

Han er fortsatt på fireårskontrakten han signerte da han kom til klubben fra Bayer Leverkusen i 2014 – og har vært en billig mann i drift for Liverpool, selv om han ikke ville skrive under på en kontraktforlengelse.

Flanagan er også ferdig

Jon Flanagan forlater Liverpool i sommer, etter 51 A-lagskamper for Liverpool. Han debuterte i 2011, og hadde sin beste sesong i 2013/14-sesongen, da han spilte 23 kamper for laget som endte på andreplass.

FERDIG:
FERDIG:  Jon Flanagan er ferdig i klubben.

Hans siste kamp for klubben ble tapet i ligacupen borte mot Leicester City i september. Sesongen før var han utlånt til Burnley.

Unggutter forlater klubben

Det er flere spillere på listen Liverpool har sluppet, over spillere som drar denne sommeren.

Toni Gomes, Paulo Alves, Mich'el Parker, Jordan Williams, Anthony Glennon, Jordan Hunter og Harvey Whyte er alle ferdige. Yan Dhanda er en annen. Han har allerede signert for Swansea City.

Liverpool FC ønsker alle de frigitte spillerne lykke til videre, og opplyser om at U23-duoen George Johnston og Conor Masterson begge er tilbudt nye avtaler.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]