Franske og britiske medier:– Enighet om avtale for Fekir

Nabil Fekir ser ut til å bli Liverpool-spiller fredag.

7. jun 2018 kl 22.28 Arve Vassbotten

Etter at Lyons president tidligere torsdag gikk ut og sa at han ikke trodde forhandlingene med Liverpool ikke ville føre fram før etter VM, melder nå både L'Équipe, The Mirror, The Times, BBC og Guardian at klubbene skal ha kommet fram til en avtale for Nabil Fekir.

Hva den eksakte prisen blir er fortsatt noe uklart.

Den franske avisen skrev først 65 millioner euro, men økte det så til 72 millioner, som tilsvarer 53 til 63 millioner pund.

De britiske avisene mener prisen ligger rundt 53 millioner pund. Paul Joyce i The Times skriver at avtalen vil bli signert fredag, og at prisen vil være 48,4 millioner pund, og med prestasjonsbonuser på 4,4 millioner. Det vil i så fall til sammen være 52,8 millioner pund. BBC skriver også en sum på rundt 53 millioner pund, og Chris Bascombe i The Telegraph skriver 52 millioner, mens Maddock nevner 55 millioner pund inkludert bonuser.

Vurderte ikke alternativer

Liverpools sportsdirektør Michael Edwards skal personlig ha deltatt i forhandlingene. Fekir har gjort det klart for Lyon at han ser for seg Liverpool som sitt neste stoppested, og at han ikke ønsket å vurdere andre kandidater, skriver Mirror. Det er en melding som fikk fart på forhandlingene.

Dermed skal det ifølge avisen ligge til rette for en medisinsk test på fredag.

Ifølge Liverpool Echo har klubben allerede folk på plass i Frankrike som kan utføre den på kort varsel.

Fekir er en offensiv, anvendelig midtbanespiller som noterte seg for imponerende 23 scoringer og åtte målgivende på totalt 40 kamper denne sesongen.

De røde har fulgt 24-åringen, som fyller 25 i sommer, nøye gjennom sesongen, og han ses på som en ideell erstatter for Philippe Coutinho.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]