Er ikke interessert i Sturridge lenger

Rafael Benitez ønsket å låne Daniel Sturridge i januar, men Newcastle-manageren vil ikke komme med noe bud på Liverpool-spissen i sommer.

19. jun 2018 kl 18.43 Einar Kvande

Rafael Benitez har ingen planer om å kjøpe Daniel Sturridge fra Liverpool i sommer, melder James Pearce i Liverpool Echo.

Newcastle-manageren ønsket å hente Sturridge på lån i januar, med tanke på andre halvdel av 2017/18-sesongen. Liverpool-spissen avslo imidlertid tilbudet fra Tyneside, og valgte istedet et låneopphold i West Bromwich.

Sturridge sitt opphold i Midlands ble ødelagt av en hamstring-skade, som førte til at han kun spilte seks kamper for The Baggies, uten å finne veien til nettmaskene. Det hele endte med nedrykk for laget som har tilhold på The Hawthorns.

15 millioner pund

28 år gamle Sturridge vil melde seg på Melwood for preseasontrening den 2. juli, men virker ikke å inngå i Jürgen Klopp sine fremtidsplaner. Liverpool tar imot bud på spissen, som har ett år igjen av en kontrakt verdt 120 000 pund i uken.

Anfield-klubben har satt en prislapp på rundt 15 millioner pund på Sturridge, men Benitez kommer i alle fall ikke til å konkurrere om angriperens signatur.

Det faktum at Sturridge takket nei til Newcastle i januar, i tillegg til bekymringer rundt Liverpool-spissens skadehistorikk, har ifølge Pearce fått Benitez til å lande på den konklusjonen.

Tyrkiske Fenerbahce ønsker å signere Sturridge, men spissen ønsker å vurdere hvilke muligheter han har før han bestemmer seg for hvor han skal fortsette karrieren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]