Ønsker 15 millioner pund for Sturridge

Flere utenlandske klubber er interessert i Liverpool-angriperen.

18. jun 2018 kl 18.54 Marius Rabben

Med bare ett år igjen av kontrakten hos de røde er det usikkert hvor Daniel Sturridge spiller kommende sesong.

28-åringen er bak i spisskøen på Anfield, og låneoppholdet i West Bromwich fra januar var sterkt preget av en lårskade som bidro til at han kun fikk seks opptredener, der fem av dem var på under 20 minutter.

Nå har Liverpool satt en prislapp på 15 millioner pund på Sturridge, melder Chris Bascombe i Telegraph og Paul Joyce i The Times.

Høy lønn

Sevilla og Fenerbahçe har engelskmannen på blokka i sommer. Joyce skriver at overgangssummen er overkommelig for begge, men at det er usikkert om førstnevnte vil punge ut en ukelønn verdt rundt 100 000 pund i uka.

Med ny sportsdirektør i Damien Comolli, kjent fra tiden i Liverpool mellom 2010 og 2012, skal ikke det økonomiske være en utfordring for Fenerbahçe, men der ligger usikkerheten i om Sturridge ønsker seg til tyrkisk fotball på dette stadiet i karrieren.

Ifølge Bascombe er det et flertall med tyrkiske klubber som spissen linkes til.

Så lenge ingenting skjer på overgangsmarkedet skal Sturridge møte på Melwood når de røde påbegynner sesongoppkjøringen i begynnelsen av juli.

Etter overgangen fra Chelsea i januar 2013 har han notert seg for totalt 63 mål på 133 kamper (48 mål på 98 ligakamper) for de røde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]