– Han var 100 prosent skadefri

Egypts landslagssjef benekter at skulderskaden var et problem for Mohamed Salah i kampen mot Russland.

19. jun 2018 kl 23.41 Einar Kvande

Egypt står i overhengende fare for å bli slått ut av VM etter 3-1 tapet for Russland, og etter kampen var det mange som antydet at Egypts målscorer, Mohamed Salah, ikke virket helt pigg.

– Når vi snakker om 100 prosent, så er det den medisinske siden vi snakker om. Jeg ble fortalt av våre leger at han var skadefri, sa Egypts landslagssjef Hector Cuper til reportere etter kampen i St Petersburg.

Måtte trene alene

– Han var ikke i stand til å forberede seg sammen med resten av troppen i alle treningsøktene. Han måtte da trene alene. Han var i god form og optimal forfatning. Hadde han ikke blitt skadet i Champions League-finalen ville han ha hatt tre uker med ekstra trening sammen med resten av gruppen.

– Salah er avgjørende for oss. En viktig spiller for troppen. Han er et referansepunkt. Han fikk en skade, og vi har vært bekymret. Vi visste at dersom han ble skadefri i tide til mesterskapet, så ville det være bra for oss. Det eneste jeg er lei meg for, er at han ikke kunne delta på treningsfeltet med resten av laget hele tiden.

Egypt har en kamp igjen i gruppespillet. Motstander er Saudi-Arabia.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]